Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (2.70 secunde)
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu, postat pe siteul www.sroscas.ro - "O crima financiara. ... 'Peste doua miliarde de euro reprezinta diferenta, in defavoarea statului roman, dintre cotizatiile pe care le-am platit la Uniunea Europeana si banii pe care i-am incasat de acolo.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
La Editura LIDER a aparut cartea "Dincolo de acel loc" de A.J. ... La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! ... Intrucat mass-media oficiala din Rusia nu s-a obosit sa aduca faptele la cunostinta cititorilor sai, voi incerca, pe cat imi sta in putinta, sa completez aceasta lacuna, macar pentru publicul cititor al Retelei Nationale a Oamenilor de Afaceri.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
Mariustuca.ro / Atentie la produse de slabit si anabolizante, pentru ca majoritatea sunt contrafacute! ... Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Raed Arafat, reactie la indemnul vanzatorilor de moarte (Autoare:
Ca doar parlamentari vizati in anchete "grele" sau parlamentari amici la catarama cu urmariti penal in dosare la fel de "grele" sunt cu duiumul.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! ... Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Medicina Legala, pentru a se stabili cum a survenit decesul.
Pentru aceasta fapta, Nichitean, care a fost la un pas de Parlamentul Romaniei si care ulterior a fost exclus din Partidul Democrat, risca de la sase luni la cinci ani de inchisoare.
Din colegiul 5, situat in zona Topoloveni, fac parte Topoloveni, Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasa, Dobresti, Leordeni, Priboieni, Ratesti, Teiu, Mozaceni, Negrasi, Slobozia, Stefan cel Mare, Rociu si Suseni, cu un total de 56.941 votanti. ... La Senat, in judetul Arges au fost delimitate patru colegii uninominale.
Locatia va fi aceeasi de anul trecut, si anume hanul care apartine primarului din localitatea Calinesti, care este membru PSD. La eveniment sunt asteptati liderul national Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase, Ion Iliescu, dar si ministrii PSD.
"Trebuie sa ii dam afara de la guvernare pe cei de la PSD", rasuna tot mai insistent vocile la PD-L, in timp ce si in Kiseleff sunt unele voci razlete care cer ruperea legaturilor cu pedelistii.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
google-analytics.com