Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (8.34 secunde)
La atât se ridica debitele pe care fiscul se pare ca nu le va mai putea recupera de la firmele datornice, pentru ca a întârziat aplicarea masurilor de executare silita.
Motivatia conexarii dosarelor tine de faptul ca este vorba de acelasi gen de infractiuni - înselaciune cu consecinte deosebit de grave, spalare de bani, crima organizata - savârsite toate prin metoda obtinerii unor restituiri ilegale de TVA.
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
Propunerea Comisiei este prezentata ca un amendament la legislatia europeana actuala privind accizele pentru tutun. ... Totodata, ar trebui sa se tina seama si de necesitatea de a combate contrabanda din tarile terte si crima organizata, precum si de crearea si extinderea spatiului Schengen.
Seful securitatii Forumului Economic Mondial de la Davos, Markus Reinhardt, a fost gasit mort inn camera sa de hotel cu o zi inainte de inceperea intalnirii anuale a celor mai importanti oameni din business si politica de la nivel mondial, potrivit oficialilor cantonului elvetial Grison, informeaza WSJ, citat de Money.ro.
Prima manipulare care se incearca la adresa noii conduceri a PSD este ca "Traian Basescu nu mai este o miza" si, prin urmare, ar trebui lasat in pace.
Presedintele Traian Basescu a criticat ieri guvernul pentru ca a marit cota TVA la 24%, in loc sa impoziteze pensiile.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
Altfel, ii face un cadou doctorului in coruptie de la Cotroceni. ... Au retrasat zebra pe care traversezi spre Cuza, dar n-au semaforizat-o la loc. Dimpotriva, au taiat si semafoarele de la intersectia Titulescu-Cuza.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
DE CE SI CINE A DAT DRUMUL LA INTREGISTRARILE CU PD-L", din care puteti citi in continuare a doua parte.
Prin portavocea televiziunii publice, se aduna voturi, se alearga in nestire dupa rating, iar romanilor, contribuabili la aceasta gaura neagra, li seprezinta o Romanie roz, in care totul este prefect, in care viata este minunata, nivelui de trai a depasit limite miraculoase, Opozitia este venala si de rea credinta, iar Puterea, saraca, depune toate eforturile pentru ca romanii sa traiasca pe lauri.
Nimeni nu s-a gandit o clipa ca aducerea pe ecran ca vedeta a unui ins cu un asemenea potential criminogen e aproape o crima. Si cand spun nimeni, ma gandesc la televiziuni, dar si la publicul lor.
La RTV, castiga Basescu (Autor : ... In final, vom avea probabil doua televiziuni si nu se stie daca nu vor fi amandoua la discretia Presedintelui Traian Basescu.Ce stim despre Elan Schwartzenberg? Cel care detine, in prezent, pachetul majoritar la RTV.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa?
- Nu ne-ati raspuns la intrebare! ... - Proiectele economice, care presupun alocari de la buget, par blocate din vina administratiei. PSD este de un an la guvernare, iar investitiile straine scad. ... Toate proiectele care au nevoie de co-finantari de la buget sunt finantate.
Bilantul faptelor lui din cele doua mandate il vor face timpul si istoria, dar soiul de om aflat in fruntea Romaniei atatia ani, expunandu-si caracterul oribil ca model de succes in fata cetatenilor si, mai ales, a celor tineri, e o crima pentru mine indubitabila.
Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! ... Il acuza la randul lui de ipocrizie.
google-analytics.com