Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (4.16 secunde)
Blocada rusa asupra exportului de cereale din Ucraina este crima de razboi, a declarat Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene, Josep Borrell.
Traim intr-un oras in care vom avea la dispozitie o gramada de noi mall-uri, supermarket-uri si hipermarket-uri, ba pina si cel mai mare complex comercial din sud-estul continentului. ... Pentru prea multi dintre noi nu echivaleaza cu o crima.
Crima, spun autoritatile italiene, a fost surprinsa de camerele de supraveghere montate in statia Termini, imaginile sacadate fiind argumentul incarcerarii romancei Doina Matei. ... La inmormantarea Vanessei, italienii infierbantati s-au revoltat zgomotos impotriva romanilor "ucigasi", a romanilor "care nu platesc taxe si fac pe stapanii" in Peninsula.
Imparte cu ea o intimitate fabuloasa, de la mail-urile catre amant la chilotii lui babate-su. Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Crima socanta in Teleorman unde doi adolescenti au murit. Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie.
Crima misterioasa intr-un bloc din Bucuresti, in aceasta dimineata. O femeie a fost omorata in bataie de o alta femeie, dupa ce au baut si petrecut impreuna.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Emilian Nicolae, seful politiei Cernavoda, a confirmat decesul barbatului si a spus ca deja este vorba despre o crima dubla. ... Criminalistii se afla inca la fata locului si cercetarile continua.
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
O crima socanta a dat peste cap intreaga comunitate dintr-un sat buzoian. Un batran de 81 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce ar fi fost lovit, dezbracat de haine si legat.
"Imputernicirea comisarului sef Sorin Oprea, pentru a indeplini atributiile de sef al IPJ Constanta, este valabila pe o perioada deteminata, mai exact pana la organizarea concursului" a declarat pentru Replica, Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
Pentru inundatii nu avem nicio resursa sa imbunatatim situatia pentru viitor, la toamna sau anul viitor. ... Azi va iesi o hotarare de guvern prin care la Saucesti sa se inalte acel dig de protectie", a declarat presedintele.
Astfel, daca pana in data de 27 martie a.c., in cadrul Serviciului de Resurse Umane din cadrul IGP nu era inregistrat decat dosarul comisarului sef Victor Popescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, in data de 28 martie a.c., alti trei ofiteri din cadrul Politiei constantene au decis sa candideze la functia de inspector sef pentru IPJ Constanta.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Adunarea Nationala Irakiana (Parlamentul) a aprobat ieri lista membrilor noului Cabinet, la trei luni de la alegerile generale, insa nu in formula completa.
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
baietul ce s-a dat ofitar de la crima organizata a fost pus pe liber, ca nu prezinta pericol social. Normal, omul a vrut sa faca bine, sa dea o mina de ajutor la stirpirea coruptiei mici si mijlocii din piata, sa organizeze ofitereste criminalitatea.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog. Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
google-analytics.com