Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (3.42 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, ca un nou imprumut de la FMI reprezinta o crima impotriva poporului roman, in conditiile in care actuala putere foloseste acesti bani pentru a "cumpara" un an de stat in functie.
Sportul mondial este zguduit de o crima oripilanta petrecuta in Australia. ... Antrenorul a primit ingrijiri din partea echipajului de ambulanta sosit la fata locului, dar nu a mai putut fi salvat.
Sondajul mentionat, realizat de Symantec, arata ca peste 157.000 de tipuri de mesaje au fost trimise, in intreaga lume, in perioada ianuarie - iunie 2006, inregistrandu-se o crestere cu 81 la suta fata de perioada iulie - decembrie 2005.
Pare putin la prima vedere, insa partea lor este de ordinul miilor de euro, sume obtinute in doar cateva zile de "munca", intrucat scot bani de multe ori de pe zeci de carduri.
In consecinta, ENISA sustine necesitatea unei actiuni comune si consecvente impotriva acestei amenintari la adresa securitatii online. ... Retelele pirat reprezinta o conexiune de computere utilizate de infractori si crima organizata pentru activitati frauduloase pe internet, se arata intr-un comunicat al ENISA.
Explorand 250 de subiecte controversate de la arta si vise pana la teroare nocturna, Enciclopedia ilustreaza cum visele influenteaza cultura, religia, istoria, arta, literatura si viata noastra personala.
crima, mister, thriller. ... Intr-o zi, Emily o roaga pe Stephanie sa-i ia fiul de la scoala, insa aceasta dispare in mod misterios, iar dupa zile de cautari, este gasita in cele din urma moarta.
"crima" e transportata in viitor, virtualizata, nu mai deranjeaza la umanism. ... Intr-un singur caz as fi suta la suta de acord cu societatile de protectie a animalelor: ... Asa-zisa iubire de animale, cand ajunge la forme grotesti, semnifica altceva.
Dupa ce s-a spovedit preotului Facebook, noul nostru popa si duhovnic, ineficient observ in chestiuni fundamentale, cum ar fi alegerea intre viata si moarte, a demarat in tromba si a tamponat frontal un autoturism plin cu oameni care visau probabil la ale lor si-si vedeau de alergatura zilnica spre mereu iluzoria fericire.
Iar daca au bagat-o in puscarie stiind ca-i nevinovata ar trebui sa stea in puscarie toata viata, ca pentru o crima monstruoasa. Incarcerarea unui nevinovat e o crima.
Miroase-a carne arsa pe pamant Se dau mesaje ca va fi iar bine Dar moartea, numai ea e de cuvant A dat si popa popilor mesajul De miluire, l-a trezit nitel Murmurul celor care plang sub stresini Si-apoi se culca iar, cazut in el La Clubul Colectiv a luat de-a valma Moartea a luat en gros, in colectiv Vieti tinere, venite sa petreaca Dar rasul lor s-a nimerit tardiv Se zbat in chin de iad, se zbat cu jarul Ramas in ei, copii ai nimanui Prea multi sunt inca-n morga fara nume Si altii doar cu moartea capatai Se dau politice incurajari, dar nimeni Nu-i vinovat de vina asta mare Peste o zi, o luna, crima toata Va deveni o crima oarecare Feriti stau unii, sunt munciti de spaga?
La ora actuala toate ipotezele ar putea fi luate in calcul.
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. ... Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38). ... Vin anunturile de la procurori care vorbesc despre o dubla sinucidere.
De fapt, lipsa de unitate, indecizia unor tari au stat la baza multor fapte reprobabile ale istoriei, cu precadere a celei contemporane.
De fapt, lipsa de unitate, indecizia unor tari au stat la baza multor fapte reprobabile ale istoriei, cu precadere a celei contemporane.
Orgoliile pot omori suflete nevinovate, pot ucide la propriu sau la figurat.
A vorbi acum despre Hadareni, la 12 ani de la grozaviile de acolo, pare, la prima vedere, anacronic.
Cica in rechizitoriul unuia dintre dosarele in care este cercetat Shyti Blenis, principalul suspect in cazul triplului asasinat de anul trecut, de la Mangalia, apare informatia potrivit careia Blenis ar fi fiul unui inalt oficial albanez.
ßi de ce este exacerbat, alimentat pana la nivelul unui tsunami international, un fapt ce putea fi limitat la o disputa intre promotorii libertatii de exprimare si cei ai respectului fata de religii.
google-analytics.com