Cautare

61278 de rezultate pentru "crima din calimanesti" (3.92 secunde)
Pornind de la aceasta, Romania, ca tara cu regim democratic si ca tara care, pana nu demult, a traversat o perioada in care drepturile si libertatile umane au fost incalcate intr-un mod ireparabil pentru generatii intregi de oameni a caror viata a fost distrusa la modul real (nu literar sau metaforic) de catre un sistem politic in primul rand si institutional care a abuzat de cadrul legal tocmai din cauza faptului ca omul, ca fiinta, nu a fost mai presus de institutii sau de organismul politic discretionar, are nevoie in momentul de fata de o cuantificare, revizuire si fundamentare a legilor sale, incepand cu Constitutia si terminand cu oricare dintre codurile de legi care functioneaza si asigura principiul si cadrul juridice romanesti si internationale.
La fel cum, uneori, din iubire, se ajunge la crima. Prin ce ar putea fi nociva o noua aplicatie din lumea virtuala, un nou joc extrem de popular? ... O aplicatie care iti permite sa vezi lumea din spatiu.
Un tanar de 19 ani din comuna doljeana Motatei, pus sub acuzare pentru uciderea unui consatean, va fi judecat si pentru talharie.
Andrew si Tristan Tate si-au pierdut temporar libertatea, insa isi pot pierde inclusiv averea din Romania.
Filmul Fratia Hotilor va rula in curand in cinematografele din Romania. ... actiune, crima, Drama, thriller Regizor:
Daca cei mai multi dintre colegii din UDMR si-au adaptat sau va trebui sa-si adapteze discursul, Lakatos Péter este singurul care nu va trebui sa schimbe mare lucru. ... "Romania e guvernata din restaurante, case de odihna si studiouri TV.
Cornel Nistorescu se intreba, la rubrica "Ce vreau sa spun", din Cotidianul.ro, "Cine demisioneaza?" din cauza ratarii aderarii la spatiul Shengen. ... Crima organizata? ... Nu cumva Traian Basescu se pregateste sa ceara la Bruxelles demiterea celor doi ministri din Franta si Germania?
• Institutiile statului, in lupta cu crima organizata, trebuie sa continue batalia impotriva evaziunii fiscale, fie ca este la nivelul firmelor, fie in comertul cu legume-fructe, fie ca vorbim de evaziunea fiscala pe piata muncii.
Presa din Romania a publicat duminica seara o serie de telegrame atribuite ambasadei SUA si care ar fi fost obtinute de Wikileaks, organizatia condusa de Julian Assange. Telegramele, datand din perioada 2004-2009, fac referire in special la situatia politica din Romania.
Ce ar putea face un presedinte care doarme cu Constitutia sub perna asa cum primarul acela din Prahova, vrajit politic si erotic de silueta unei ministrese, si-o tine noaptea ca poza, material documentar pentru vise, sub cap? ... Ordinul "incetati IMEDIAT", scrasnit de la microfonul din Deal, asta mi-a sugerat.
Ovidiu Tender a sosit sambata, la Tribunal, cu o ora mai devreme decat era citat, declarand ca doreste sa-si vada dosarul pentru ca avocatii sai sunt plecati din tara si se va apara singur.
Fiscul a tergiversat aplicarea masurilor de executare silita, astfel încât firmele debitoare la bugetul de stat fie au falimentat, fie si-au înstrainat bunurile executabile din patrimoniu. ... „Sunt datorii din anii 1999-2000, când eu nu eram la conducerea institutiei. ... Este imposibil fizic, din diferite motive“, a spus Dumitru.
Fiscul a tergiversat aplicarea masurilor de executare silita, astfel încât firmele debitoare la bugetul de stat fie au falimentat, fie si-au înstrainat bunurile executabile din patrimoniu. ... „Sunt datorii din anii 1999-2000, când eu nu eram la conducerea institutiei. ... Este imposibil fizic, din diferite motive“, a spus Dumitru.
"Dintre cele 1.000 de apartamente care faceau parte din Asociatia nr. 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
"Dintre cele 1.000 de apartamente care faceau parte din Asociatia nr. 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
Tot din punctul meu de vedere cred ca cea mai mare "crima" pentru siderurgisti e sa le dai sperante stiind de la bun inceput ca nu faci altceva decat sa-ti bati joc de increderea pe care ti-au acordat-o la un moment dat.
Ca si in majoritatea dintre cele 26 de surate din Uniunea Europeana? ... "Ai fost la Moscova, ai fost la Moscova!" - "dovada, dovada!" - de parca acesta ar fi comis o crima la adresa poporului.
CTP publica in Gandul articolul "Eu sunt Gore" Aud ca Politia l-a arestat pe Gore, cel mai tare interlop din Cluj, si, de fapt, din intreaga lume, el fiind Ramaru, plus Jack Spintecatorul, plus el insusi inmultit cu 20, dupa cum se autoproclama.
Sebastian Ghita este si el prieten cu Blejnar, seful ANAF, ori se teme, din motive intemeiate, de acesta si, in plus, intretine relatii foarte apropiate cu familia Cocos. ... Din acest motiv, i-a eliminat sau i-a anihiliat pe cei mai incisivi jurnalisti de la Realitatea.
O fosta stripteuza din Rusia hartuieste sefii Google, Zynga si Apple. ... Luna trecuta, Svechina - o fosta stripteuza din Rusia, a urmarit un angajat in sediul central al Google, unde a lasat o carte ruseasca si un bilet "neamenintator" pentru cei doi cofondatori ai Google.
google-analytics.com