Cautare

61278 de rezultate pentru "crima din calimanesti" (5.79 secunde)
O legenda transmisa oral povesteste ca una din cele doua fete ale Banului Maracine s-a casatorit, fara voia banului, cu ucigasul sotului ei. "Si s-au dus sa se cunune la biserica din Craiovita care de atunci s-au sodomit cu dansii si de atunci au ramas numele de Balta Craiovita".
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
Ca si celelalte maladii psihiatrice, psihopatia (sociopatia) se prezinta din punct de vedere clinic sub forma unui spectru de manifestari cu variate grade de gravitate sau acceptabilitate sociala.
Octavian Stireanu) Gravitatea situatiei actuale din Romania nu consta deloc in aprobarea sau neaprobarea unor ordonante ori in cat de mare trebuie sa fie bugetul SRI.
In curand, in cinematografele din Romania va rula filmul Pentru toti banii din lume - All the Money in the World (2017). ... crima, drama, mister, thriller Durata:
Palatele romilor din Strehaia au fost luate din nou la puricat de oamenii legii. Peste 90 de specialisti de la Serviciul Crima Organizata, procurori DIICOT, dar si jandarmi au descins ieri-dimineata in noua vile din orasul mehedintean.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca fostii social-democrati, care se regasesc in viitoarea formatiune "Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei", sunt, "dupa fizionomia lor morala, oameni imbogatiti din politica".
- Va spun altceva decat vreti sa auziti dvs...Dar ca sa nu para ca ocolesc prea mult raspunsul va zic ca in alegerile din 2004 l-as fi votat pe Traian Basescu! - Proiectele economice, care presupun alocari de la buget, par blocate din vina administratiei.
Artista a vizitat si cea mai veche biserica de rit bizantin din Romania, Sfantul Nicolae din Densus. Daca anul trecut petrecea in Beverly Hills la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Los Angeles, anul acesta de ziua ei si-a dorit liniste.
Ce se intampla atunci cand o persoana comite o crima si se descopera apoi ca exista o leziune in acea zona?
Nu suntem in salbaticie, nu suntem in razboi, nu suntem in Mondo cane si, totusi, unii dintre noi, (culmea, si din zona elitelor intelectuale) se comporta exact ca si cum s-ar afla intr-un a dintre aceste situatii limita:
Ce spuneti de jaful din padurile noastre, care a influentat catastrofal microclimatul, oferind in schimb cistiguri fabuloase unor profitori agreati si ocrotiti de putere.
In acest an, Parlamentul European a decernat Premiul Saharov pentru Libertatea Gandirii unui savant si om politic din Bielorusia. Numele lui - prea putin cunoscut la noi, din pacate - este Aleksandar Milinkievie.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Senatorul Mihai Fifor, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In declaratia mea politica din octombrie a.c., atrageam atentia asupra amploarei fenomenului migrationist care ameninta securitatea si stabilitatea Europei si a dramei umanitare subsecvente.
DE CE SI CINE A DAT DRUMUL LA INTREGISTRARILE CU PD-L", din care puteti citi in continuare a doua parte.
In interventia din aceasta saptamana voi face referire la necesitatea unui nou cod silvic, subiect care a starnit foarte multe dezbateri in spatiul public si care, din punctul meu de vedere, ar trebui solutionat cu celeritate si in urma unui acord intre toate fortele politice.
Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: ... Bolnavi psihic sau cu handicap fizic, saraci sau oameni ai strazii, toti erau luati cu forta, chiar si din casele lor, si dusi sa munceasca in gospodariile traficantilor de lemne.
Asadar, trei ziaristi romani au disparut in Irak, spre stupoarea generala, desi multa lume se temea ca si peste noi, romanii, se va abate pacostea inclestarilor din Marele Orient Mijlociu.
google-analytics.com