Cautare

61278 de rezultate pentru "crima din calimanesti" (3.88 secunde)
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Barbatul are 30 de ani. Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.
• Vad multe tari din UE care au iesit din criteriile del Maastricht. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB. ... • Nu mai putem continua pe ideea scutirilor din interes electoral.
- Cum ati plecat din tara? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei. Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste.
FARCAS) Incepand din 2008 pana pe 20 iunie 2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini, privind fenomenul OZN. ... Documentele OZN care ar urma sa fie facute publice contin lucrari din anii 1971-1976, 1996-2000, si din 2004.
Victor Ponta i-a scris din nou premierului pe tema politizarii din administratie Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a trimis vineri o noua scrisoare primului-ministru, de aceasta data pe tema politizarii si "chiar a coruptiei din administratie", atragandu-i totodata atentia ca astfel de fenomene conduc la tragedii gen recenta tragedie petrecuta la un coafor din zona bucuresteana Dorobanti.
Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar. ... Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova:
Cheltuim 30% din bugetul de stat pentru sistemul bugetar, 40% pentru sistemul de protectie sociala, 5% dobanzile, si 5% subventii. 80% din veniturile bugetului de stat au destinatie fixa.
Conform definitiei din DEX, aceasta inseamna - Razvratire, revolta care consta in acte de violenta sau de amenintare cu forta indreptate impotriva organelor puterii de stat, ale administratiei de stat ori ale reprezentantilor acestora cu scopul de a impiedica in orice mod exercitiul liber al mandatului sau functiei lor.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
de la tolerarea evreilor la prigoana religioasa, de la mila crestina la crima in numele credintei (vezi executiile publice, pe parcursul intregului Ev Mediu la ordinul Inchizitiei si al tribunalelor ecleziastice).
Nu exista spatiu mai bun din care sa sari in meditatie decat orgasmul. ... Acelea sunt micile spatii din care poti transcende biologia. ... Din cauza ca omul a fost lipsit de fericirea orgasmica, el a devenit incapabil de a sti ce este meditatia.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
Asa ca, din moment ce stiau ca or sa piarda alegerile, au creat un personaj intr-o holograma care avea sa candideze pentru ei, ajutandu-i sa nu piarda puterea. Astfel, pana la un punct, sistemul politic din Franta a fost capturat de ceea ce am putea numi clasa tehnocrata.
Scandalul implicarii inacceptabile a Comisiei Europene in mersul justitiei din Romania, scandal creat si alimentat artificial in laboratoarele Vivianei Reding, plaseaza Romania in pozitia de stat-infractor al Europei.
FARCAS) (Continuare) In Journal du Dimanche, Fabrice Epelboin, profesor la Institutul de Stiinte Politice din Paris si expert social media, declara: ... Daca ar fi sa pariez, as suspecta o miscare ecologista care ar vrea sa atraga atentia asupra energiei nucleare din Franta.
Pentru multi dintre cei din generatiile tinere, Internetul este cea mai buna inventie de la roata incoace si poate fi un instrument foarte util atat pentru adulti cat si pentru cei mici. ... Cei mici se inteleg foarte bine cu tehnologia de la varste din ce in ce mai fragede.
Gara pentru zei (Autor :ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Pe o linie din incinta Remizei CFR Mogosoaia (unde accesul se face doar pe baza unei solicitari scrise), intr-un hangar special amenajat, inconjurat de padure, asigurat in conditii optime de conservare, fiind ferit de soare, ploaie si zapada, se afla Trenul Regal.
google-analytics.com