Cautare

112 de rezultate pentru "creme" (3.58 secunde)
Si cum ar fi daca am folosi vacanta de sarbatori pentru un rasfat total al corpului si sufletului nostru cu creme, masti sau uleiuri aromatice?
Pudram cu zahar farin si servim. Delicioasa! PONT: Aceleasi foi ,eu le pregatesc si pentru prajiturile cu creme! Pofta buna!
Daca vrei rezultate vizibile rapid, alaturi de dieta si sport, mai apeleaza si la un masaj sau creme care sa te ajute la eliminarea acestor depozite de grasime.
Buzele vor fi hdratate prin aplicarea unei creme hidratante consistente, fara parfum. Daca s-a inceput utilizarea de produse cosmetice noi, se va opri utilizarea acestora si vor fi reintroduse treptat.
Tratament medicamentos Pentru matreata in cantitate mica, se recomanda sampoane eliberate fara prescriptie medicala si lotiuni pentru lubriferea tegumentului. Pentru probleme severe se recomanda: - sampoane ce contin gudron sau creme pentru scalp ce contin cortizon;
Un pacient cu psoriazis isi foloseste mainile de sute de ori pe zi. Doar seara iti poti da cu aceste creme pentru psoriazis. Oamenii inteleg ca psoriazisul nu este o boala contagioasa.
Acum ploua si sapunurile atrag glicerina, avem deodorante naturale fara parabeni si fara conservanti, creme naturale, sampone pentru par - la 40 ron, apa micelara, uleiuri esentiale, deodorante fara parabeni, ne-a spus Adriana Tudor de la Miledy cosmetice naturale.
De la traditionalele produse pe baza de trandafir - miere, creme, sapunuri, petale chiar etc., pana la scoici frumos ambalate, dar pe care scrie "Bulgaria", nimicuri pe care este lipit nisip...
Nu se folosesc uleiuri sau creme de masaj, iar pacientul ramane imbracat. Este un masaj relaxant si energizant in acelasi timp, nu este obositor, nu este dureros si nu se bazeaza pe tehnicile masajului clasic sau ale masajului suedez.
A testat mii de creme, a cercetat o multime de produse cosmetice, a auzit sute de sfaturi, trucuri si leacuri babesti, a machiat fete de textura si forma diferite, cu grade diferite de dificultate, va puteti inchipui ca un sfat de la o astfel de profesionista, care pe deasupra iti mai e si prietena este aproape ordin.
Investesc sume rezonabile in intretinerea mea, nu va asteptati sa folosesc creme cu aur si impachetari costisitoare, de ultima fita.
- Doamnele se pot rasfata cu cosmetice organice din plante siberiene sau pe baza de saruri de la Marea Moarta, creme imbogatite cu particule de aur sau perla, safir sau rubin.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com