Cautare

112 de rezultate pentru "creme" (3.39 secunde)
- Terapia cu hormoni - se prezinta sub diverse forme (pastile, plasturi, spray-uri transdermice, geluri, creme) sau tratamentele hormonale locale vaginale. - Geluri, creme, lubrifianti vaginali non-hormonali recomandati pentru a preveni uscaciunea vaginala.
creme, saruri de baie, bombe de baie. ... exfoliant corp, uleiuri de masaj, crema dus, parfumuri, creme antiage, tonic facial, ingrijire buze, masti faciale, balsam par, masca par, sampon, lumanari parfiumate, odorizante pentru spatii inchise si uleiuri esentiale biologice, ne-a spus Liliana Ocu din Botosani.
Sunt furnizor oficial al firmei Galimard (de parfumuri si creme) si distribuim si un supliment alimentar masculin pe baza de plante Ayurvedice, ce costa intre 85 - 90 RON.
-repausul, desi nu inseamna repaus absolut la pat, este importanta evitarea activitatilor care agraveaza sau determina spasme ale muschilor spatelui -folosirea antiinflamatoarelor precum ibuprofen sau naproxen, acestea fiind cele mai prescrise, relaxantele musculare pot ajuta in ameliorarea spasmelor, se pot aplica si creme sau geluri -aplicarea de gheata pe spate in primele 48-72 de ore, metoda recomandata este aplicarea ghetii pentru 20 de minute, apoi reaplicarea pentru inca 20 de minute;
rapita cu cacao, rapita cu scortisoara, cu zmeura, afina, catina, cereale si seminte crude in miere - la 13 RON, creme de la Apidava fara parabeni si martisoare (la 5 RON) care au ca inspiratie mierea", ne-a spus Adrian Crainiceanu, apicultor din 1984.
Observatia vi se poate parea cinica, dar ei si sistemul medical in ansamblu se afla sub presiunea uriasa a marilor companii farmaceutice sa prescrie, antibiotice, creme de uz extern sofisticate sau alte tratamente asemanatoare.
De aceea, este necesara aplicarea locala unor creme care sa stimuleze imunitatea locala (interferon, citokine). Infectia cu Herpes virus este cu tipul 2;
In functie de afectiunea de care suferi si de ceea ce ti-a prescris medicul tau specialist, antiinflamatoarele pot fi administrate pe cale subcutanata, pe cale orala, pot fi aplicate extern (sub forma de unguente sau creme).
Datele statistice arata ca ciocolata cu lapte este preferata a 77% dintre romani, restul de aproximativ 30% fiind impartiti intre ciocolata simpla si cea cu creme de diverse sortimente.
Cele mai vandute produse sunt cosmeticele (creme antirid, de hidratare, nutritive etc.), al caror pret variaza intre 50.000 si 200.000 de lei, apoi ceaiurile (intre 12.000 si 67.000 de lei cutia), unguentele (de galbenele, rostopasca etc.), unde cel mai mic pret este de 20.000 de lei, si vopseaua de par.
"expunerea indelungata poate dauna sanatatii", sau "nu va expuneti prea mult la soare, chiar daca utilizati creme de protectie". (M.H.)
Cum vin vacanta si concediile, cerere mare este si pentru articolele de plaja, gen sezlonguri, creme, piscine pentru copii. "La articolele pentru plaja estimam vanzari mai mari cu 20%-50% fata de anul trecut", ne-a precizat directorul de marketing al marelui retailer.
El este de parere ca nu trebuie vandut peste hotare doar produsul prim, ci ar trebui dezvoltata intreaga industrie aferenta pentru a exporta produsul finit - creme, unguente, siropuri.
Pentru aplicatiile de patiserie, gama de produse a grupului belgian este foarte larga, incepand de la umpluturi de fructe si creme gata de utilizat, arome naturale, frisca, crema de vanilie si crema de branza pentru vestita Cheese cake.
Creme Brulee din branza de capra, sparanghel si pere la gratar, Carppaccio de vita umplut cu crema de busuioc, Budinca de ciuperci, Piept de rata glasat cu sirop de agave, polenta si sos de galbiori, Deliciu Arta à la Cézanne” cu caramel.
Terra Biocare este o linie organica ce contine noua produse pentru purificarea pielii, pentru piele sensibila, anti-age, pentru purificare demachiere, dry oil pentru air-tips si body. Sunt doua creme reprezentative: Silulite - pentru celulita si slabire si BodyBi - pentru elasticitate si hidratare.
• Printr-o alimentatie sanatoasa, bazata pe un consum zilnic de fructe si legume si un aport redus de grasimi alimentare • Prin evitarea obiectelor vestimentare care mentin sanul intr-o pozitie anormala, precum sutiene cu bureti, sarme sau silicon • Printr-un program regulat de activitati fizice pentru mentinerea greutatii corporale sub control • Prin evitarea expunerii la solare intre orele 11:00-16:00 si utilizarea unei creme cu factor de protectie mai mare de 15, cu 20-30 de minute inainte de expunere si reaplicare la intervale de 2-3 ore.
- Masati-i usor, cu miscari circulare, cu creme ce contin uleiuri esentiale. Miscarile incep din "capul pieptului" inspre sani si sunt orientate catre umeri.
Simturile amortite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme si uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgari efervescenti cu lavanda sau saruri de baie inobilate cu petale de flori).
De la paste, paine, sosuri, reductii, creme, dressinguri pana la desert, incercam pe cat posibil sa oferim confortul, savoarea si naturaletea gustului "de casa".
google-analytics.com