Cautare

112 de rezultate pentru "creme" (3.20 secunde)
Acum, in perioada de iarna, creme grase si hidratante adaptate tipului de ten.Tot timpul trebuie sa ne hidratam si sa ne protejam pielea. ... Sa nu uitam ca luxul si imaginea unei creme necesita investitii enorme in reclama si se mai scade din bugetul alocat cercetarii produsului in sine.
- RAPIDIL - produse pentru depilare, ceara depilatoare - GABOR SELECTIVE - creme pentru fata si corp, creme antirid, contur pentru ochi, cosmetice de inalta calitate - MARIO GIUSSANI - accesorii pentru estetica Istoria GABOR incepe in 1960, cand Bruno Ferrando si sotia sa, Laura incep sa produca si sa distribuie cosmetice in Liguria si Piedmont.
Mi-am dorit cu Laboratoarele Thea sa continui viziunea unei doamne de exceptie care in anii 30 prepara singura creme folosind ingrediente naturale, extracte de flori, fructe si legume. ... Alte produse ar fi cele pe baza de botox, serum si creme care intineresc pielea si au effect cumulative.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Pentru a avea un ten superb, Nico foloseste diferite creme pentru hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii. ... - Ce creme folosesti? - Folosesc diferite creme pentru hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii. ... - Vara folosesc foarte multre creme care sa imi protejeze pielea si ma hidratez foarte bine cu apa plata.
Este vorba de napolitanele spirala numite acum SPIRALINE, umplute cu 3 creme savuroase.
Pentru a-ti „alimenta“ expansiunea trebuie sa construiesti o varietate de nave spatiale. Cele mai interesante dintre ele sunt navele de linie, „creme de la creme“, uriase, scumpe si puternice.
Pentru a se proteja poarta palarii cu boruri mari, foloseste creme cu factor de protectie maxim si mizeaza pe atuurile vitaminei C. ... Foloseste creme bogate in vitamina C, iar la cateva zile isi improspateaza tenul cu apa de albastrele.
Ca acest creme sunt diferentiate: creme de protectie contra UVA (raze cu energie mica, dar care patrund in profuzimea pielii), contra UVB (raze cu energie mare, dar care patrund putin in piele).
Tot la standul sau, mai gasiti si trei creme de la fitoterapeutul Marius Tirban: ... Toate aceste creme sunt facute cu ingrediente naturale si costa 20 RON fiecare.
Tot la standul sau, mai gasiti si miere de albine cu afine si trei creme de la fitoterapeutul Marius Tirban: ... Toate aceste creme sunt facute cu ingrediente naturale si costa 20 RON fiecare.
Tot la standul sau, mai gasiti si miere de albine cu afine si trei creme de la fitoterapeutul Marius Tirban: ... Toate aceste creme sunt facute cu ingrediente naturale si costa 20 RON fiecare.
sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica (cel mai cautat produs), sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele, sapunuri anticelulitice si scruburi anticelulitice, dar si singurele creme cu bicarbonat si borax de pe piata romaneasca", ne-a spus Adriana Tudor.
Inainte de a merge la plaja, folositi creme hidratante pe tot corpul. ... Nu uitati ca razele ultraviolete adancesc ridurile, astfel incat, in permanenta tenul trebuie hidratat si hranit cu creme adecvate, pentru a-si mentine tineretea, elasticitatea si uniformitatea bronzului.
sase tipuri de ceai, creme pentru fata si creme pentru corp (Turmeric Face Wash si Ayuuri pentru fata si corp), Exfoliant Coconut & Jasmine, Neem & Tea Tree Face Mask, Ayuuri Natural - la 28 RON, Herbal Toothpaste - la 17 RON", ne-a spus Jinal Shah, care a venit pentru prima data la acest targ organizat la Bucuresti.
6 creme pentru ten, o crema-contur de ochi si un unt de corp.
Magda Marincovici) Multe dintre persoanele care folosesc creme de protectie solara nu stiu mare lucru despre factorii de protectie solara, sustine un studiu publicat in revista medicala JAMA Dermatology.
RMS Sud Europa reprezinta compania Belita-Vitex, originara din Belarus, care ofera o gama variata de produse cosmetice de inalta calitate, creme, seruri antirid, seruri rejuvenante, produse pe baza de ingrediente de la Marea Moarta, sampoane, geluri, creme de corp etc.
Medicul ar putea recomanda aplicarea de creme locale care contin steroizi topici, alaturi de antihistaminice orale si metode de ingrijire si de hidratare a pielii. ... - folositi creme hidratante pentru piele, mai ales in lunile de iarna, cand pielea este uscata;
- creme sau medicamente - aplicati creme sau lotiuni impotriva pruritului pe zona afectata. O crema cu un continut scazut de hidrocortizon poate ameliora temporar acest simptom.
google-analytics.com