Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (3.92 secunde)
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice.
Ordonantele care stabilesc inlesniri la plata impozitelor catre stat sunt foarte greu de aplicat de companii, din cauza conditiilor greu de indeplinit. ... ANAF pistoneaza finantele din teritoriu sa popularizeze in randul mediului de afaceri efectele "benefice"
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu In 2011, bucurestenii ar fi trebuit să ... Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat.
In 2011 au fost aplicate amenzi de peste 2 milioane de lei.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N. Mihai de 24 de ani, Z. Daniel de 18 ani si C.
In perioada 15.01.2011 - 23.03.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 3 Politie, au documentat activitatea infractionala desfasurata intr-un apartament situat intr-un imobil din sectorul 1, unde functiona un "salon de masaj" in care se practica prostitutia, iar o parte din clienti erau agresati fizic, talhariti, amenintati si lipsiti de libertate in mod ilegal.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 27.06.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale ai Sectiei 23 Politie, cu sprijinul Sectiei 21 Politie, i-au identificat pe C. ANDREAS de 20 de ani si N.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva lui C. Marius de 38 de ani, din Bucuresti, sub aspectul săvarsirii infractiunii de emitere a unei file cec fara a fi completata la rubricile cu caracter esential.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... Sing de 20 de ani, cetatean chinez cu resedinta in judetul Ilfov, care a condus un autoturism marca Opel fara a poseda permis de conducere.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. Dumitru de 25 de ani, I. Gabriel de 26 de ani, L. Jean de 26 de ani si C.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
Valentin Vladica, administrator la Farmacia Ta, fiul Cristinei Neagoe, este prezent zilele acestea in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", care se desfasoara la etajul I, la Sala Dalles. "Am adus, in afara de ceaiurile pentru diverse afectiuni, si cinci produse precum:
google-analytics.com