Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (2.87 secunde)
A fost reporter de teren, redactor, realizator de emisiuni pentru ca, mai apoi, sa ajunga directorul unui post TV din Iasi. Din conjugarea acestor doua experiente, vedeta a reusit sa-si construiasca o a treia cariera, pe coordonate internationale, de data aceasta.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Dupa mesele de sarbatori, bogate in grasimi, alimente procesate si alcool, este bine ca in aceasta perioada sa incercam sa mancam preparate usoare, dar bogate in fibre, vitamine si nutrienti, sa incercam o usoara detoxifiere a organismului.
Clar, sarbatorile de Craciun sunt despre traditii. ... Cum ar fi insa daca am incerca sa temperam sau macar sa alternam sarmalele cu retete delicioase dar sanatoase, concepute cu produse de cea mai buna calitate?
La inceput de an m-am gandit sa le fac o surpriza iubitorilor de sanatate si frumos, organizand impreuna cu Replica Vedetelor Events, o conferinta care sa contina sfaturi pe care le putem aplica timp de o luna de zile, astfel incat sa vedem si primele rezultate, reusind ca de Martisor sa ne simtim si sa fim mai frumoase!
Toti ne amintim de problemele legate de ten ce ne-au determinat sa ne ascundem, sa ne retragem, renuntand la momentele cand ne-am fi dorit mai degraba sa ne aflam in centrul atentiei, nu in spatele cortinei.
Elena Gheorghe a organizat pe ultima suta de metri petrecerea pentru aniversarea de 1 an a fetitei sale si rupere de turta.
Timp de preparare:
La Clatitaria Romana gasiti cele mai bune clatite uriase din Bucuresti si numai cu ingrediente naturale, dulceata, nu gem, ca altii, si capsuni reale taiate pe loc, la fel ca si bananele alaturi de inghetata plus Nutella , intr-un cuvant :
Julia Roberts a debutat in industria divertismentului la sfarsitul anilor '80 si e aproape neschimbata de atunci. ... Nu omite niciodata crema cu protectie solara In 2017, castigatoarea de Oscar a declarat pentru People:
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
'Dupa 12 ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
Bugetul de investitii al CNADNR este anul acesta similar celui din 2010. La drumuri se mai angajeaza 150 de oameni, la Calea Ferata se dau afara 5.600.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
Excentricii craioveni pasionati de autovehicule si-au luat pe firma adevarati monstri ai strazilor - masini de peste 3.000 de centimetri cubi. Si 44 de persoane fizice au "boala" pe masini de lux.
google-analytics.com