Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (2.80 secunde)
Adica, isi lasa picioarele circa 20 de minute intr-o cuva cu pestisori care indeparteaza pielea moarta.
Neurodermatita cunoscuta si sub numele de lichen simplex este o forma cronica de dermatita. ... Pruritul (mancarimea) poate fi cauzata de o intepatura de insecta, haine stramte sau piele uscata. De regula, aceasta afectiuni se manifesta la nivelul gleznelor, incheietura mainilor, exteriorul antebratului sau bratului si in spatele gatului.
14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania. Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Cresterile salariale vor fi conditionate de reducerea numarului de salariati si raportate la evolutia indicatorilor economici si sociali, iar ministrilor si altor demnitari le va fi interzis sa mai acorde deduceri sau noi sporuri fara ca legea sa prevada o autorizatie speciala in acest sens.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. Tot atunci, liderul PDL anunta intentia Guvernului de a trimite, astazi, legea in Parlament. "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Recordul productiei agricole este estimat la circa 20 miliarde de euro de către analistii Raiffeisen.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti. Ce au insemnat cei 18 ani, spune chiar proprietarul lantului de restaurante, Catalin Mahu:
inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
Premierul Boc anunta, potrivit Mediafax, ca salariile bugetarilor taiate cu 25% vor creste cu 10% in 2011. ... sa se elimine cel de-al 13-lea salariu. ... Presedintele Basescu a criticat graba de a anunta cresterea salariilor cu 10% in 2011.
Romania se confrunta cu masuri severe de austeritate, care ar putea provoca instabilitate politica, iar economia va scadea cu 1,2% anul acesta, dar va reveni pe crestere in 2011, potrivit estimarilor Economist Intelligence Unit (EIU).
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
In cadrul targului Piata taraneasca de la MTR, cei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produse cosmetice preparate din miere de albine.
Cum Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus ne propune desertul traditional romanesc - Cozonacul- pregatit dupa reteta lui Chef Scarlatescu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon: ... combate seboreea, matreata, alopecia, opreste caderea parului, intinereste radacina firului de par, regenereaza cresterea firului de par cazut - tinctura din branca ursului ajduvant in:
google-analytics.com