Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (3.77 secunde)
Dumnezeu a creat omul deosebit de celelalte vietuitoare, l-a creat dupa chipul si asemanarea Sa, dar ca materie pentru creatia omului Dumnezeu a folosit tarana pamantului.
Dupa "Martisor", "Babe" si "Mosi", dupa "zapada mieilor", cand calendaristic deja am pasit in anotimpul primaverii desi luna martie se dovedeste a fi destul de capricioasa, ne apropiem de momentul echinoctiului de primavara, ce marcheaza inceputul primaverii astronomice.
Marcata in fiecare an, 22 aprilie, Ziua Pamantului este o zi pentru starea de sanatate a planetei noastre. In 1970, senatorul american Gaylord Nelson a initiat Ziua Pamantului, ca raspuns la indiferenta autoritatilor fata de degradarea mediului si ca o forma de a releva cerintele ecologice ale omenirii.
FARCAS) (Continuare) Profesorul Simon Conway Morris, un paleontolog de la Universitatea din Cambridge, sustine ca viata pe alte planete urmeaza probabil regulile unei teorii cunoscute sub numele de evolutie convergenta.
FARCAS) Pe 23 iulie 2015, NASA anunta descoperirea, la o distanta de 1.400 de ani-lumina, in directia constelatiei Cygnus (Lebada), a unei noi exoplanete, numita Kepler-452b. ... S-a afirmat ca ea este cea mai asemanatoare Pamantului dintre toate cele aproape 2000 de exoplanete descoperite pana acum.
Rafturile magazinelor abunda in dulciuri si bunatati ambalate in pachete care mai de care mai colorate. ... margarine si alte produse de uns pe paine. Acest tip de grasimi este daunator organismului nostru si schimba metabolismul la nivel celular, contribuind astfel la acumularea de toxine.
Va recomandam astazi crema antirid cu acid hialuronic, concentratie 3% Gerovital H3 Evolution. Este recomandata pentru toate tipurile de ten.
Spotul care promoveaza crema Garnier, in care apare Luminita Anghel - candidat din partea PSD la alegerile parlamentare - nu va putea fi difuzat pe posturile de televiziune si radio pe perioada campaniei electorale, potrivit unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
Exista afaceri de familie, care pornesc de jos si ajung sa faca minuni. Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Evitati automedicatia si leacurile babesti Dintre intepaturile de insecte, in perioadele caniculare si umede, cele mai periculoase sunt cele de albine sau viespi.
La expozitia de la Sala Dalles, chiar in prima sala, la intrare, il puteti gasi pe Florin Ilina, apicultor din Constanta. "Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia sa, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Sala Dalles.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia lui, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. "Am adus la aceasta editie a targului de la Sala Dalles:
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles.
Supa-crema de linte rosie Ingrediente ulei de masline boia dulce 1 lingura chimion 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 400 g linte 1 ceapa rosie 3 rosii 2 morcovi 1 ardei rosu 1 lamaie Mod de preparare 1.Pune la fiert aproximativ 2,5 litri de apa cu un praf de sare.
Dupa infectia primara, virusul se instaleaza in ganglionii din apropierea locului de infectie, de unde este reactivat cu sau fara cauza favorizanta, de obicei insa in perioade de scadere a imunitatii organismului.
Nu este vorba doar despre epilarea ce se face cu o zi, doua inainte de plaja sau despre exfolierea, atat de importanta pentru indepartarea celulelor moarte. Foarte importante sunt hidratarea si tipul de alimentatie care au un rol esential in lupta cu radiatiile nocive.
Magda Marincovici) Chiar si in apa, cand inotam, trebuie sa ne acoperim pielea cu un strat de crema de protectie solara, ne recomanda medicii dermatologi. In apa, avem senzatia ca ne racorim, comparativ cu temperatura ridicata a nisipiului fierbinte de pe plaja.
Miledy Naturals a fost prezenta recent cu un stand la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
google-analytics.com