Cautare

4830 de rezultate pentru "craiova case va a" (3.46 secunde)
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Zeci de case din comunele doljene Carna si Rast, care au fost distruse de revarsarea Dunarii, nu vor fi reconstruite pentru ca proprietarii nu au domiciliul in localitate, iar aceste imobile sunt considerate case de vacanta.
la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. Lipsa clientilor a creat mari probleme de finantare a constructiilor rezidentiale.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. ... Cel mai mare impozit pe proprietate il plateste insa un barbat care are "doar" zece case.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa;
Cum se construiau casele traditionale romanesti S-a tot vorbit de multe tipuri de constructii si diferite materiale naturale : ba case din baloti de paie, ba case din cob, ba case din paianta, ba din chirpici sau mai mult, case din saci umpluti cu pamant si lista ar putea continua!
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea. Vecinii nu se lasa insa impresionati de imaginatia arhitectonica a edililor din Banie, pe care-i cheama la judecata.
Agentii imobiliari din Craiova afirma ca se vând foarte bine casele aflate în comune situate la aproximativ 30 de kilometri departare de Craiova. Oferta de case rurale s-a adaptat rapid cererii. „Pe lânga drumurile europene se observa chiar o îmbunatatire a arhitecturii, pentru ca au aparut multe constructii noi.
Agentii imobiliari din Craiova afirma ca se vând foarte bine casele aflate în comune situate la aproximativ 30 de kilometri departare de Craiova. Oferta de case rurale s-a adaptat rapid cererii. „Pe lânga drumurile europene se observa chiar o îmbunatatire a arhitecturii, pentru ca au aparut multe constructii noi.
Rememorand intalnirile dintre Fiorentina si Universitatea, fostul mare jucator al echipei italiene, Antognoni, a spus ca echipa din Banie a fost foarte buna, altfel nu ar fi reusit sa elimine formatii titrate precum Fiorentina, Kaiserslautern, Bordeaux.
In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei. ... Potrivit unei ordonante de guvern adoptate la sfarsitul saptamanii trecute, institutiile financiare nebancare vor trece sub controlul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), care a fost abilitata sa reglementeze regimul de functionare a acestora.
Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
In urma alunecarilor de teren din primavara anului 2006, Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru construirea a peste 100 de imobile destinate sinistratilor gorjeni din comunele Rosia de Amaradia si Albeni, ale caror locuinte fusesera inghite de pamant.
google-analytics.com