Cautare

108 de rezultate pentru "cozonac" (2.76 secunde)
• Miel rumenit, cozonac marit, ou inrosit si un Paste Fericit. Fie ca aceasta sarbatoare crestina sa iti aduca lumina in suflet tie si familiei tale!
• Cu pasca si cozonac/ Ou rosu, miel si stufat/ Sa aiba si cel sarac/ Sa se simta-ndestulat/ Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuieste banul/ Cu salarii si diurne/ Cu ‘‘n‘‘ conturi unde-i pune.
Rasfatata cu salata de boeuf si cozonac Cat timp va sta la Craiova, vedeta va fi rasfatata de mama ei cu delicatese traditionale romanesti.
fructe, magiun, sucuri si siropuri naturale din Somcuta Mare, dulceturi din Bucovina, zacusca si muraturi de la Tartasesti, paine de Brasov, cozonac de Botosani, placinte din Arad, prajituri de casa din Maramures, turta dulce din Covasna, baclava turceasca, miere si plante medicinale.
colaci si tot felul de cofeturi, placinte de Turnu, poale-n brau si Cozonac Domnesc, turta dulce si covrigi, miere, dulceturi si zacusti, siropuri, tuica si alte bunatati.
Briosa are la baza reteta de cozonac romanesc, iar pentru Tafelspitz vom merge pe o reteta inedita adaptata special pentru clientii nostri".
Briosa are la baza reteta de cozonac romanesc, iar pentru Tafelspitz vom merge pe o reteta inedita realizata special pentru clientii nostri".
De sarbatori, pe langa bucatele traditionale, vedeta adora sa manance salata de boeuf, de vinete, dar si pasca proaspata si cozonac.
Dar putini sunt aceia care rezista sa-si vada fratele, sora, mama arzand. La sfarsit, rudele varsa un strop de vin, aprind lumanari, duc la gura plangand o farama de cozonac.
g) am mai pomenit zilele trecute despre ziaristul sportiv care ii plangea pe dinamovistii si stelistii care nu pot sarbatori Pastele decat cu cate o felie de cozonac, ca-s in cantonament.
Sambata, inainte de Inviere, se sfinteste un cosulet cu oua rosii, cozonac, carne de miel si vin. Duminica dimineata, inainte de micul dejun, toti membrii familiei se spala pe fata cu apa in care a fost pus un ou rosu si un ban - simbolurile sanatatii si ale belsugului.
In exteriorul cortului se va vinde mancare germana (turinger, bratwurst, coaste de porc, cozonac de carne bavarez, salata de cartofi) precum si mancare traditionala romaneasca (mici, fripturi, frigarui, peste, cartofi);
gasesti o tuica, o ie, o masca populara, un cozonac bun de casa", a mai spus Emil Florescu. Acesta este de parere ca ar trebui sa se legifereze statutul producatorului traditional si al producatorului in agricultura ecologica.
Cand eram mai mici, nu stiam noi de kurt?s kalacs in varianta in care se vinde el azi la toate targurile de tara, ci stiam varianta mini a acestui cozonac - tulnicul, pe care il gaseam la chioscul cu produse de patisserie din curtea scolii.
dulciuri din Belgia, Germania, Italia si Anglia, cozonac de la Bauli, cutie de ciocolata belgiana - la 21 RON, sticlute din ciocolata si diverse bauturi - la 2 RON sticluta, cozonaci cu ciocolata, Panetone clasic si cu crema Profiterol, figurine de ciocolata - la 6, 9 si 11 RON, cozonaci de la Bauli - intre 20 - 60 RON, 15 sortimente de ciocolata Schogetten - la 4 RON, martipan brut glazurat cu ciocolata cu lapte si ciocolata amaruie - la 4 RON bucat, ciocolata belgiana - la 6 RON, sapte sortimente de turta dulce de la Manner - la 7 RON, susan - la 1,5 RON, napolitane - la 1 RON si napolitane - la 3 RON / 100 de grame.
Pentru cei mici Craciunul inseamna emotiea cu care isi asteapta darurile si sosirea Mosului, primii fulgi de nea, omul de zapada, bradul decorat si mai ales dulciurile care il impodobesc si aroma de cozonac si scortisoara din casa bunicilor.
dulceata de cirese amare, de gutui, de capsuni, de portocale, de afine dietetica, de pere, dar si serbet de cacao si serbet de zahar ars - la 19 RON borcanul si serbet de fructe, portocale, zmeura, capsuni, lamaie si catina - la 15 RON borcanul, cozonac panetone de doua feluri:
Dintr-un aluat asemanator cu cel de cozonac, unse cu miere, se fac painici in forme rotunde. Aceste dulciuri, care amintesc de pietrele care l-au ucis pe SFANTUL STEFAN, se sfintesc la biserica in ziua praznicului si se impart copiilor saraci, scrie click.ro.
telemea, urda, cas afumat, branza de burduf si in coaja de brad, carnati si afumaturi traditionale din carne de porc, curcan si vita din Maramures, Sibiu, Buzau, Arges, palinci si prajiuri, cozonac, poale-n brau, cafea la nisip si placinte.
Cand eram mai mici, nu stiam noi de kurtos kalacs in varianta in care se vinde el azi la toate targurile de tara, ci stiam varianta mini a acestui cozonac - tulnicul, pe care il gaseam la chioscul cu produse de patisserie din curtea scolii.
google-analytics.com