Cautare

108 de rezultate pentru "cozonac" (4.50 secunde)
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
La standul sau de la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR gasiti: cozonac secuiesc cu nuca, cu zahar, cocos si scortisoara - la 10 RON.
Adica, tot ceea ce poate fi mai departe de felia de cozonac si de cana cu ciocolata fierbinte, asezate pe tava micului dejun de mainile pufoase si parfumate de sapunul cu lavanda ale mamei, de camasa alba-colilie, asezata in asteptarea imbracarii pe spatarul scaunului, de pantofii din piele fina lustruiti lux de mainile experte ale tatalui.
corabioare cu fistic - 9 RON /100 de grame, [rejitura Craciunului - 8,5 RON /100 de grame, salam de biscuiti - 6 RON / 100 de grame, sarailie cu nucs - 6 RON/ 100 de grame, baclava cu visine - 6 RON / 100 de grame, cozonac de casa - 50 RON / bucata, sugiuv - 8 RON/ 100 de grame, cicolata - 6,5 RON / 100 de grame.
pateu, faina, pui calitatea I, malai, orez, ulei, cozonac, zahar. O data cu acest program, peste 2150 de persoane vor primi, in cursul acestei saptamani, pachetele cu alimente.
"Am mancat si fripturica, si cozonac, oua. . . ", s-a "plans" Gabi Stan, dar care a dat asigurari "fanelor" ca a trecut deja pe "ierburi si salate".
Tot acolo au fost aduse un tort din martipan si un cozonac urias, ornat cu trandafiri. De la sediul partidului, Mircea Geoana a plecat la aniversarea Zilei Nationale a Frantei.
Poate pentru ca multi dintre cei care conduc statul si afacerile lui se ghideaza dupa reteta de viata "daca n-avem paine, mancam cozonac".
In timpul comunismului, am crezut ca faza cu regina Frantei, care propunea celor fara paine sa manance cozonac, era o inventie a propagandei republicane.
Insa, in timpul liber - (dupa ce a daramat toate chioscurile si a omorat maidanezii, i-a ramas destul) - sadic, scotea, ca stafidele din cozonac, ghilimelele din teza de doctorat a micutului Titulescu.
Pachetele de servicii cuprind in pret pensiune completa, mic dejun suedez, cina de post din seara sosirii (22 aprilie), participarea la slujba de Inviere si dejunul festiv de Pasti cu oua rosii, drob, cas, cozonac si vinul casei, cina festiva cu preparate traditionale.
Ideea este binevenita, te poate ajuta sa-ti iei un cozonac, ceva de pus pe masa in ziua de Paste, e un gest care merita apreciat, dar ei, guvernantii nostri, trebuie sa gandeasca pentru viitor.
Dar oricat de mult "piper" ar fi in galantare, romanul zice ca de Paste nu se poate sa nu ai pe masa o friptura de miel, o ciorba din aceeasi "sursa", stufat, drob, oua rosii si cozonac.
In pretul ambelor oferte sunt incluse si mai multe servicii suplimentare - mic dejun suedez, cina de post din seara sosirii (22 aprilie), participarea la slujba de Inviere de pe plaja din fata complexului si dejunul festiv de Pasti cu oua rosii, drob, cas, cozonac si vinul casei, cina festiva cu preparate traditionale.
Un astfel de aranjament cu dulciuri poate fi un cadou potrivit de Craciun atat pentru copii, cat si pentru adulti pentru ca alaturi de produsele traditionale, ciocolata, cozonac, cafea, se gaseste si o sticla de bautura.
Preparate amestecate cu cozonac Preparatele din carne, precum costita, caizer, erau depozitate la temperatura mediului ambiant, in aceeasi vitrina cu produse lactate si chiar cu cozonaci.
"Daca ai mancat cozonac, trebuie sa accepti si painea neagra. Ce vreau sa spun este ca nu poti sa mergi numai pe unde vrei tu ca sa scoti maximum de profit.
Pentru prezentarile de la targuri si expozitii, Bibiana pregateste zeci de retete de dulciuri. A facut cozonac cu magiun, bomboane de ciocolata cu magiun, fondante cu magiun.
cele evlavioase (fac apel la "curatenie sufleteasca" si la "credinta" - "Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi"), cele pofticioase (se refera la toate "cele cuvenite pe masa" - Cu pasca si cozonac/ Ou rosu, miel si stufat/ Sa aiba si cel sarac/ Sa se simta-ndestulat/ Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuieste banul/ Cu salarii si diurne/ Cu ā€˜ā€˜nā€˜ā€˜ conturi unde-i pune.
google-analytics.com