Cautare

108 de rezultate pentru "cozonac" (3.47 secunde)
Pentru un cozonac cumparat, gospodinele vor scoate din buzunar, în functie de umplutura dorita, între trei si sapte lei.
Intr-una, inalta si ingusta ca o felie de cozonac, functiona un magazin de rochii de mireasa. Acum, strada e pavata, iar cladirea-cozonac e renovata si transformata intr-un bar numit The Legacy.
El a afirmat ca pretul mediu de export al unui cozonac este de 4 euro. ... De Paste, in schimb, vanzarile se apropie de 8 milioane, deci la mivelul unui an vanzarile vor depasi 24 de milioane de bucati, respectiv putin mai mult de un cozonac de persoana pe an.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune, dar si cu colaci si cozonac cu nuca si rahat.
Cozonac Bujor si Cozonac Domnesc, placinte intinse de Turnu, halvita de la Lipova, prajituri traditionale din Maramures, turta dulce si covrigi din Pitesti, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana, Mustar de Tecuci, zacusti, dulceturi si siropuri de la Poiana Fermecata, pastrav afumat de la Doftana, miere si produse apicole, tuica bio de la Nea Florescu, vinuri din Vrancea, kurtos kalacs din secuime, mere, horinca, nuci si poame alese din Baia Mare, branzeturi de la nea Mihai, afumaturi traditionale din Botosani, icre de peste si preparate pescaresti tulcene de la Deltaica.
Cand eram mai mici, nu stiam noi de kurtos kalacs in varianta in care se vinde el azi la toate targurile de tara, ci stiam varianta mini a acestui cozonac - tulnicul, pe care il gaseam la chioscul cu produse de patiserie din curtea scolii.
telemea, urda, cas afumat, pastrama, carnati si muschiulet afumat, colaci si tot felul de cofeturi, miere ecologica, dulceturi si zacusti, siropuri, suc de mere si tuica, Cozonac Bujor si Cozonac Domnesc, paine in trei culori precum si alte delicii din toate zonele tarii.
Cand eram mai mici, nu stiam noi de kurtos kalacs in varianta in care se vinde el azi la toate targurile de tara, ci stiam varianta mini a acestui cozonac - tulnicul, pe care il gaseam la chioscul cu produse de patiserie din curtea scolii.
Cand eram mai mici, nu stiam noi de kurtos kalacs in varianta in care se vinde el azi la toate targurile de tara, ci stiam varianta mini a acestui cozonac - tulnicul, pe care il gaseam la chioscul cu produse de patiserie din curtea scolii.
si pasca, si cozonac, si sarmalute de la Botiza, Maramures. Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures.
Din Maramures puteti degusta prajituri traditionale atestate, miere de la Stupina Onea dar si preparate din carne mangalita, din Harghita dulceturi si siropuri traditionale de pe Dealurile Martanusului si Kurtos Kolac, din Moldova Cozonac Domnesc si Cozonac Bujor, aliverci si poale-n brau, preparate din carne de la Gust de Bucovina, din Vrancea vinuri de Panciu, din Arges branzeturi si cascavaluri de Albota, tuica de Cuca, turta dulce din Pitesti si zacusti de la Poiana Fermecata, , prajituri de la Braila.
Din Maramures puteti degusta prajituri tradiționale atestate, miere de la Stupina Onea dar si preparate din carne mangalița, din Harghita dulceturi si siropuri traditionale de pe Dealurile Martanusului si Kurtos Kolac, din Moldova Cozonac Domnesc si Cozonac Bujor, aliverci ssi poale-n brau, preparate din carne de la Gust de Bucovina, din Vrancea vinuri de Panciu, din Arges branzeturi si cascavaluri de Albota, tuica de Cuca, turta dulce din Pitesti si zacusti de la Poiana Fermecata, prajituri de la Braila.
Ce trebuie sa stim despre oua rosii, cozonac si vinuri La intoarcerea de la biserica se pune masa de Paste. ... ciorba, stufatul, drobul), branza (placinte, branzoaice), coca de cozonac (colaci, pascute), legume, verdeturi etc.
Pregatit dupa o reteta speciala, dar care pastreaza totodata gustul autentic romanesc, acest cozonac pufos si delicios va fi unul care va disparea repede de pe masa de sarbatori. ... Il poti comanda online de pe cozonac.dulcesicevainplus.ro.
La standul Cozonac Domnesc de la targul Piata Taraneasca gasiti atat cozonac cu nuca, rahat si stafide, cat si multe ate prajituri traditionale, facute dupa retete romanesti:
Se spera cumva ca modelul politicianului care vine, din an in Pasti, sa ii arunce o bucata de cozonac, sa promita in cuvinte "elevate" ca va face pe dracu'-n patru?
Cumpar mereu halva, de la standul Cozonac Domnesc de la Botosani, si branza de la standul lui Laurentiu Sva!", ne-a spus VJ-ul Mircea Zara.
Cumpar mereu halva, de la standul Cozonac Domnesc de la Botosani, si branza de la standul lui Laurentiu Sava!", ne-a spus VJ-ul Mircea Zara.
Persoanele invitate vor putea servi mai multe feluri de peste, cozonac si un pahar cu vin", ne-a declarat presedintele filialei, Ioan Negrea.
cozonac de post - la 30 RON kg, gogosi simple - la 2 RON, placinte cu varza - la 4 RON.
google-analytics.com