Cautare

521 de rezultate pentru "cosmin silaghi" (2.86 secunde)
Calin Popescu Tariceanu, aflat intr-o vizita de o zi la Satu Mare pentru a sustine candidatura social-democratului ex-liberal Ovidiu Silaghi , a acceptat propunerea facuta de prim-vicepresedintele liberalilor satmareni, Adrian Stef (cumantul lui Ovidiu Silaghi), de a se inscrie in organizatia municipala Satu Mare.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
La data de 23.05.2012, Marcel Sampetru i-a cerut lui Vlad Mihai sa-i furnizeze date si informatii despre Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, in contextul unor discutii (interceptari ambientale audio-video) privitoare la numirea ca sef de Cabinet al acestuia a lui Remus Span (fost ofiter de Informatii, a lucrat la Ministerul de Interne, DNA, de unde a fost dat afara), persoana aflata in anturajul celor doi (Marcel Sampetru si Vlad Mihia).
Ministrul pentru Turism, Ovidiu Silaghi, a enumerat cu ocazia unei convocari la Palatul Victoria problemele cu care se confrunta litoralul romanesc.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Al doilea sezon estival trait din fotoliul de conducere al Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale a trecut pe langa Silaghi ca si cand nu ar fi reprezentat nici un punct de interes in agenda sa ministeriala.
Cosmin este un tanar de 28 de ani din Craiova. ... Cosmin spune ca nu a fost anuntat de cresterea dobanzii. ... Cred ca banca trebuie sa se poarte mai respectuos cu clientii", a spus Cosmin.
Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. ... Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT. Site-ul lui Cosmin Sutu are urmatoarele rubrici:
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Am cerut organizatiei PSD de la Satu Mare sa faca un sacrificiu si in aceste alegeri, pentru Colegiul 2, sa sustinem un coleg de la PNL, pe Ovidiu Silaghi, pe care l-am sustinut si in 2012, pentru ca eu cred ca aici nu se pune problema doar daca castiga PSD sau PNL sau Ovidiu Silaghi sau altcineva, aici se pune problema daca putem sa fim uniti pentru niste proiecte extrem de importante.
Astfel, potrivit declaratiilor facute de Ovidiu Silaghi, Ministrul pentru IMM, cu ocazia lansarii ghidurilor necesare in obtinerea banilor de la UE, s-a reusit dublarea sumelor alocate pentru investitiile mici, precum si majorarea sumelor alocate pentru investitii mari, de la 26 de milioane de euro, la 31,6 milioane de euro.
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Intre timp, adica pana se vor lamuri proprietarii cu acte in regula si cei pricopsiti cu pamant in baza unor falsuri, prefectul Liviu Brailoiu a anuntat deja ca il va da pe fostul subprefect Cosmin Andrei (foto) pe mana Parchetului, intrucat il considera vinovat de ascunderea unui document vital in lamurirea situatiei din Grind.
La eveniment au participat reprezentanti ai unor ministere, ministrul IMM, Ovidiu Silaghi, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania - Donato Chiarini, reprezentanti din partea Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Muncii, Administratiei Publice etc.
Ministrul pentru IMM-uri, turism, comert si profesii liberale, Ovidiu Silaghi, a declarat ca Romania nu este in situatia de a pierde fonduri europene, deoarece negocierile sunt in curs, iar la acest capitol cel mai bine stau Austria si Romania.
La randul sau, Mihai Daraban a evidentiat bunele relatii de colaborare intre Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale si CCINA, tinand cont si de faptul ca Silaghi este presedintele unei camere de comert teritoriale din Romania.
La randul sau, Mihai Daraban a evidentiat bunele relatii de colaborare intre Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale si CCINA, tinand cont si de faptul ca Silaghi este presedintele unei camere de comert teritoriale din Romania.
De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Noul presedinte interimar i-a luat locul deputatului Cosmin Popescu care, de cativa ani, era sef tot interimar al organizatiei judetene.
google-analytics.com