Cautare

427 de rezultate pentru "cosmin bonica" (3.02 secunde)
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Cosmin este un tanar de 28 de ani din Craiova. ... Cosmin spune ca nu a fost anuntat de cresterea dobanzii. ... Cred ca banca trebuie sa se poarte mai respectuos cu clientii", a spus Cosmin.
Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. ... Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT. Site-ul lui Cosmin Sutu are urmatoarele rubrici:
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Intre timp, adica pana se vor lamuri proprietarii cu acte in regula si cei pricopsiti cu pamant in baza unor falsuri, prefectul Liviu Brailoiu a anuntat deja ca il va da pe fostul subprefect Cosmin Andrei (foto) pe mana Parchetului, intrucat il considera vinovat de ascunderea unui document vital in lamurirea situatiei din Grind.
Noul presedinte interimar i-a luat locul deputatului Cosmin Popescu care, de cativa ani, era sef tot interimar al organizatiei judetene.
La sfarsitul saptamanii trecute, Grupul Rompetrol a facut public faptul ca in functia de director general al companiei Rompetrol Rafinare, ce detine rafinaria Petromidia din Navodari a fost numit Vasile Cosmin Turcu care pana la aceasta numire a indeplinit functia de director general adjunct al aceleiasi companii.
"Cosmin Prelipceanu pleaca de la Realitatea TV". Cosmin Prelipceanu, moderatorul emisiunii "Deschide lumea", va pleca de la Realitatea TV intrucat "si-a gasit un loc de munca mai bun". "Pe Cosmin il pretuiesc foarte mult, este un jurnalist de calitate si imi pare rau ca pleaca.
Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala, va face pereche in editia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, cu Elwira Duda, partenera de competitii dar si de viata a lui Mihai Petre, pentru a ajuta o fetita aproape oarba.
Ieri, cu cateva ore inainte de sedinta de Consiliu Local, consilierul democrat-liberal Cosmin Paun a anuntat ca va vota impotriva a tot ce era pe ordinea de zi.
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Ideea ne-a venit acum doi ani, când am si început achizitia de terenuri, în vederea construirii de case", a declarat Cosmin Truica, directorul de vânzari al firmei, care a precizat ca înainte a demara investitia s-a facut un studiu de piata.  Investitie initiala de doua milioane de euro Afacerea a fost gândita în doua etape.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) nu are in prezent o baza de date si o fundamentare a cifrelor care s-au luat in calcul la stabilirea grilei privind impozitul minim, a declarat ieri secretarul de stat din ministerul de resort, Cosmin Coman.
Liviu Manolache) Cosmin Contra a inceput partida de la Ploiesti cu o formula atipica, extrem de ofensiva. ... Cosmin Contra l-a introdus pe teren pe Ianis Hagi in locul lui Claudiu Keseru.
Pe site-ul www.modernism.ro, Cosmin Nasui a postat un anunt original: ... Cosmin Nasui este critic de arta, galerist, si jurnalist cultural.
google-analytics.com