Cautare

1548 de rezultate pentru "corina stoica and 12" (3.03 secunde)
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Astfel, reprezentantii liberalilor fondatori si ai organizatiilor de tineret ale filialelor PNL din Transilvania ii cer lui Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Monei Musca sa-si ceara public scuze tuturor membrilor PNL pentru declaratiile facute recent impotriva actualei conduceri a partidului.
Dupa cum era de asteptat, excluderea Monei Musca si a lui Ioan Ghise din PNL a starnit reactia vehementa a "gruparii de soc" Stolojan- Stoica-Boureanu- Turcan. ... Stoica acuza de ipocrizie Atacurile venite din interiorul partidului au fost completate de iesirea la rampa a fostului presedinte Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, fost artizan al unificarii liberale, al impunerii lui Stolojan la conducerea liberalilor, al Aliantei D.A.
Partidul National Liberal trece printr-o perioada grea, asa cum de altfel insista sa tot arate si sa spuna, pe toate posturile de televiziune posibile, adeptii platformei Stoica-Stolojan.
Cel putin asta reiese din declaratiile platformistilor, mai putin aspectul credibilitatii PNL, lucru care nici nu pare a fi luat in considerare de adeptii ideii promovate de Stoica-Stolojan. ... Ofuscati de interpretarile presei, platformistii au ripostat, precizand, prin gura lui Valeriu Stoica:
Mai simplu de demis Guvernul si de dizolvat Parlamentul PLD a prezentat, la dezbaterea organizata despre postaderare, o propunere de organizare administrativ-teritoriala in viziunea lui Gheorghe Flutur si una de revizuire a Constitutiei in viziunea lui Valeriu Stoica.
Liderul PLD Valeriu Stoica a declarat ieri ca liberal-democratii doresc coalizarea dreptei romanesti alaturi de PD si le-a transmis democratilor ca trebuie sa aleaga daca mai raman in Alianta cu PNL sau se delimiteaza de liberali.
Senatorul de Sibiu Ilie Stoica, care a fost exclus din PC dupa sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendum, si-a anuntat ieri, in sedinta de plen, afilierea la grupul parlamentar al PNL.
Liberal-democratul Valeriu Stoica a reluat ieri, la cateva ore dupa semnarea protocolului PD-PLD, tema schimbarii formei de guvernamant in Romania. ... Pentru actuala criza institutionala nu sunt de vina persoanele, ci Constitutia, modul in care au fost concepute aceste institutii", a comentat Stoica.
Potrivit lui Valeriu Stoica, Partidul Liberal Democrat este pregatit pentru cazul in care social-democratii vor depune o motiune de cenzura si a stabilit ca va vota la vedere in favoarea acesteia.
Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Valeriu Stoica, a anuntat ca intentioneaza sa o sfatuiasca pe Mona Musca sa ceara in justitie revizuirea deciziei CNSAS, potrivit careia aceasta a facut politie politica.
'De ce crede Valeriu Stoica ca s-ar putea sa existe "momente mai tensionate" in PDL' Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat miercuri la Radio France International ca se asteapta la momente tensionate in partid in perioada urmatoare, dar crede ca ele nu vor pune in pericol unitatea acestuia.
Tandemul Stefan Stoica - Marinica Dinca a luat locul echipei ideale Marian Jean Marinescu - Constantin Popeci, care au declinat ofertele. ... Cu 179 de voturi din 186, filiala a decis sa-l nominalizeze pe Stefan Stoica drept candidat la sefia Consiliului Judetean (CJ) Dolj.
Septimiu Stoica, actualul presedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat luni ca isi va da demisia din aceasta functie. Totodata, Septimiu Stoica propune si unificarea functiilor de presedinte si director general la BVB.
Ianis Stoica a primit o oferta. Gigi Becali a declarat azi ca este pentru Ianis Stoica, iar managerul general FCSB, MM Stoica, a confirmat ce a spus latifundiarul din Pipera, in direct, la TelekomSport. Ianis Stoica a ajuns in presa internationala dupa prestatiile bune din acest sezon la FCSB.
Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru cei care l-au criticat pe Mirel Radoi, dupa ce Romania a facut doar 0-0 cu Islanda si a picat pe locul 3 in grupa, cu o etapa inainte de finalul preliminariilor.
Claude Barras), castigatorul Premiului Publicului la Annecy in 2016 si nominalizat la Oscar anul acesta, Vulpea cea mare si rea si alte povestiri / The Big Bad Fox and oOther Tales, cel mai recent film de animație regizat de Benjamin Renner si Patrick Imbert, cunoscuți pentru lungmetrajul Ernest si Célestine, nominalizat la Oscar, in 2014, si Despicable Me 3 (r.
Argentinean Medical Association of Oxygen-Ozone Therapy (AMAOO) - Argentina Medical Bolivian Association of Ozone Therapy (AMBOT) - Bolivia Brazilian Association of Ozone Therapy (ABOZ) - Brasil Professional Association for Prevention and Treatment with Ozone in Chile (APPTO3Chile) - Chile Colombian Association of Ozone Therapy (ACDO) - Colombia Egyptian Medical Society for Ozone Therapy and Complementary medicine - Egypt Greek Scientific Association of Oxygen Ozone Therapy - Greece Ozone Forum of India (OFI) - India Italian Federation of Oxygen Ozone Therapy (FIO) - Italy Eumédica - Italy Mongolian Ozone and Alternative Therapies Association (MOATA) - Mongolia Pakistan Ozone Society (POS) - Pakistan Polish Ozone Association (PTozon) - Poland Portuguese Association of Ozone Therapy (SPOT) - Portugal Romanian Scientific Association of Oxygen-Ozone Therapy (SSROOT) - Romania Spanish Association of Ozone Therapy (SEOT) - Spain Spanish Scientific Association of Oxygen-Ozone Therapy (ACEOOT) - Spain Swiss Medical Association for the use of Ozone in Therapy and Prevention (SAGOS) - Switzerland Turkish Medical Ozone Association (MODER) - Turkey Turkish Medical Ozone Therapy Association (MOTDER) - Turkey American Academy of Ozone Therapy (AAOT) - U.S.A.
Botezat Hide and seek, adica De-a v-ati ascunselea, acesta preia controlul oricarui dispozitiv electronic inteligent si le furnizeaza hackerilor informatii despre posesor.
google-analytics.com