Cautare

1548 de rezultate pentru "corina stoica and 12" (4.01 secunde)
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Corina Danila a fost vedeta postului AcasaTV in anii 2000 cand a jucat in multe telenovele. Dupa ce i-au expirat contractele, Corina si-a dorit sa ia o pauza de la viata publica si a ales sa se dedice familiei.
Eurodeputatul PSD Corina Cretu a fost aleasa, la finalul saptamanii trecute, in echipa de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala, institutie care constituie un important partener al Bancii Mondiale in definirea si implementarea politicilor publice pentru dezvoltare.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a primit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru dezvoltare a Parlamentului European (PE).
Europarlamentarul social-democrat Corina Cretu nu crede in scenariul scindarii PSD, dar nu exclude posibilitatea aparitiei unui partid care sa concureze aceasta formatiune, constituit insa "sub tutela presedintelui Traian Basescu". ... interventia in procesul electoral in favoarea PD-L si a lui Traian Basescu", mai sustine Corina Cretu.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Corina Cretu: Scandalul privind Tinutul Secuiesc va ingropa ideea regionalizarii Dintr-o gaselnita electoral-politicianista, ideea reorganizarii teritoriale pare sa isi dea ultima suflare din pricina scandalului guvernamental starnit de asa-zisul Tinut Secuiesc, comenteaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lazaroiu pentru ca nu stapaneste problematica ministerului pe care il conduce si nu are "nici cea mai mica urma de respect fata de cei care depind de deciziile sale".
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Sezonul estival actual se dovedeste a fi unul bun pentru industria turistica de pe litoral, a aratat Corina Martin, presedintele ANAT Regiunea Sud Est.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Corina Chiriac (voce si versuri) si Nicoale Caragia (muzica si orchestratia). Sunt doua CD-uri de autor ce contin 20 de melodii la care si-au adus contributia compozitorul Nicolae Caragia, Corina Chiriac (si in calitate de textier!), dar si textierii Daniela Doroftei si Marian Stere.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Corina Cretu anunta o decizie unica in istoria Uniunii Europene:
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Premierul si presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat dur miercuri seara „solutia Stoica“, de inlocuire a sa din functia de sef al Executivului cu fostul lider liberal si actual consilier prezidential Theodor Stolojan.
Elocvent in contextul dat, daca se poate spune asa, a fost comentariul lui Valeriu Stoica… P.H.: Valeriu Stoica sa nu uite ca este un simplu membru in PNL si ca a facut cel mai jenant gest politic atunci cand a incheiat alianta cu PSD in 2001.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), incearca sa-l linisteasca pe fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica. El a declarat ieri ca Stoica este asteptat sa-si spuna punctul de vedere in cadrul comisiei interne liberale de modificare a Constitutiei.
google-analytics.com