Cautare

1548 de rezultate pentru "corina stoica and 12" (2.59 secunde)
Stolo, acuzat de un batranel ca minte Valeriu Stoica a vorbit despre un viitor statut care sa aiba in vedere blocarea aparitiei "cooperativelor de vot", acceptarea curentelor de opinie in interiorul partidului, prevenirea aparitiei conflictului de interese si reguli care sa asigure transparenta finantarii PLD.
Liderul CRN al PLD, Valeriu Stoica, a afirmat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid puternic, cu majoritate parlamentara, pentru ca victoria acestuia la referendumul din 19 mai sa nu ramana fara efect.
Aflat ieri la Craiova, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, a declarat ca PLD nu va accepta reducerea pragului electoral, cu toate ca este un partid format recent.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, strategul platformei dizidente, a declarat chiar ca Tariceanu ar trebui sa renunte si la sefia guvernului daca tine intr-adevar la unitatea liberala.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
• Fatarnicia Corinei Dragotescu Dupa ce nu a izbutit in mai multe randuri sa-l convinga pe Dinu Patriciu, care abia preluase, in 2006, trustul Adevarul Holding, sa o puna sefa sefilor, Corina Dragotescu a plecat la Realitatea TV, unde a dus-o ca-n rai, daca adunam banii castigati de ea la mogul.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... Corina se prabuseste la ea in casa, cu dureri puternice in piept, in bratul stang si in maxilar. ... Corina Popa sufera de asa-numitul "sindrom al inimii zdrobite".
Corina Cretu a prezentat evolutiile sociale, politice si economice din Romania si a raspuns intrebarilor venite din partea unor membri ai diverselor institutii europene din Bruxelles, dar si din partea jurnalistilor straini, ca si din partea diferitelor organizatii neguvernamentale de pe langa Uniunea Europeana.
Numarul 6 pe lista PSD pentru Parlamentul European, Corina Cretu, a raspuns intrebarilor cititorilor unui site legate de importanta alegerilor de duminica 7 iunie 2009, pentru romani, de intentiile sale in calitate de reprezentant al Romaniei, dar si despre motivele pentru care ar trebui sa mergem la vot.
Reuniunea a fost prezidata de europarlamentarul PSD Corina Cretu si s-a dorit a fi un prilej de informare pe tema situatiei umanitare si a eforturilor de colaborare in Orientul Mijlociu, in care fostul premier britanic Tony Blair s-a implicat mult.
Inpolitics informeaza ca eurodeputata Corina Cretu (foto) a cerut in plenul PE retragerea functiei de vicepresedinte lui Laszlo Tokes.
Corina Cretu:
Corina Cretu, aleasa vicepresedinte al Grupului Socialist din PE Eurodeputatul PSD, Corina Cretu, a fost aleasa vicepresedinte al Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European, urmand a fi responsabila acestui grup pentru politicile sociale si egalitatea de gen.
CORINA CRETU, PROPUNERE INDECENTĂ Stiti bine ca o apreciez pe Corina Cretu, ceea ce cred ca si voi. ... Surprinde, insa, la maximum, solidarizarea unei femei precum Corina Cretu cu o initiativa jenanta pentru femeie. ... Corina Cretu ii cere lui Crin Antonescu sa bage cota la Constitutie.
O alta stenograma care nu a fost publicata in totalitate in presa a fost cea a discutiei dintre SOV si Corina Dragotescu (foto), discutie purtata in noaptea de 6 spre 7 decembrie, dupa dupa turul al doilea al Prezidentialelor. ... Corina, din curiozitate te intreb: ... Corina Dragotescu:
Corina Cretu: ... Blocarea negocierilor guvernului cu Fondul Monetar International arata slabiciunea Executivului, "care a cedat inca odata", a declarat sambata europarlamentarul PSD Corina Cretu.
Dupa o relatie de circa doi ani, europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, s-a casatorit, sambata, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz, in cursul zilei avand loc atat cununia civila, cat si cea religioasa.
Ioana Cioroianu, event manager Farmec si scriitoarea Corina Ozon, la SmartSki Slope, locatie amplasata in Shopping City Timisoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase conditii pentru practicarea sporturilor de iarna.
google-analytics.com