Cautare

76 de rezultate pentru "coperta" (4.19 secunde)
introducerea elementelor biometrice in cip iar cipul este introdus intr-o pagina de policarbonat care asigura protectia si securitatea acestuia, garantand totodata autenticitatea, integritatea si confidentialitatea datelor, stema Romaniei in tehnologie intaglio, pagina din policarbonat - continand datele de identificare ale titularului si cipul - pozitionata intre coperta intai (interioara) si pagina 1, pagina 1 cu fotografia in umbra a titularului realizata prin imprimare inkjet, fotografia titularului gravata laser si fotografia in umbra realizata prin perforatie cu laser, numarul pasaportului perforat prin paginile 1-32, inclusiv in coperta a doua, iar in pagina din policarbonat gravat laser, datele informatizate citibile optic (MRZ), banda heliogravata in coperta 1, hartia utilizata cuprinde filigrane in 3 tonuri, firul de brosare este protejat prin modalitatea de coasere, este introdus in coperta insemnul "Uniunea Europeana", insemnul distinctiv pentru pasaport electronic.
Povestea de viata a doamnei Patrascu, reintoarsa pe coperta revistei Femeia” dupa 30 de ani, este plina de emotie si de bucuria reintalnirii cu spiritul mereu proaspat al revistei.
Actrita de origine romano-americana Florina Kendrick Roberts, de la HOLLYWOOD este femeia de pe coperta primului numar al revistei SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE care a aparut de curand in tara noastra.
Vezi coperta de maine din Catavencii - Catavencii scot pe piata numarul 29 al revistei care este dedicata evenimentelor din ultimele zile. Coperta are un simbolism puternic si caracterizeaza foarte bine situatia la ora actuala.
Coperta Catavencilor are o grafica exceptionala. Titlul: "Stapanul manevrelor. Intoarcerea faraderegelui". Textul explicativ este sugestiv:7.403.836 de romani au cerut interzicerea lui.Din 28 august, ruleaza la AFI Palace Cotroceni si in toata tara.
Pentru ca toate lucrurile premium poarta o eticheta, coperta City Vision Magazine prezinta in fiecare dintre editiile sale o personalitate marcanta al carei interviu amplu, acordat in exclusivitate, se regaseste in paginile revistei.
Ultima mea partenera de viata (e un fel de a spune, ultima!), cu care am o fetita de aproape 6 ani, splendida si extrem de personala, zice ca de 8 ani de cand ma stie, de cand m-a citit pe toate fetele, din coperta in coperta, sunt la fel.
Pe coperta cartii "Glontul de portelan", Areta Sandru a ales ca ilustratie o pictura de Theodor Raducan, "Zidul". ... O alta coperta-simbol este cea a ultimei carti publicate, "Podul de vise":
215 Foto coperta: ... Trebuie sa-i multumesc lui Vlad Petreanu, care mi-a daruit fotografia de pe coperta. Cartea se poate comanda pe site-ul editurii si va fi de gasit si in librarii.' Pe site-ul Editurii Tracus Arte, Daniel Octavian Bejan ofera citittorilor alte amanunte:
Facand acest lucru incurajez industria modei sa puna pe catwalk si pe coperta Vogue adevaratele talente, in locul unor fete dragute de pe Instagram, cu legaturi potrivite, a scris farsorul pe internet, continuand prin a se adresa Annei Wintour:
Pentru coperta acestui volum am colaborat cu artistul Vasile Aionesei care a realizat in creion grafica de coperta, un desen simbolic pentru continutul si titlul volumului.
Am gasit pe okazii.ro coperta cartii mele de poezii. ... Iata textul scurt care insoteste coperta cartii Steaua ranita. MIREILLE ASTRID POPA, Steaua ranita, Editura Vinea, Bucuresti, 1996, 74 pag.
Volumul Simona, scris de Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, cu o prefata semnata de o alta prietena apropiata a Simonei, scriitoarea si traducatoarea Angelica Lambru si cu coperta realizata de talentata Loredana Tufan pe baza unei fotografii de Paul Buciuta, a fost lansat pe data de 12 august in Bucuresi.
am scos multe piese bune, am filmat primul videoclip, am pozat pentru coperta unei reviste renumite, am fost gazda multor evenimente muzicale (cel mai recent fiind Premiile Muzicale de la Bacau), am fost imaginea mai multor saloane de infrumusetare. ... Tocmai aparuse revista Playboy si eu eram pe coperta.
Schiappa este, in prezent, ministru pentru economie sociala si asociatii. Aparitia ei pe coperta revistei i-a adus critici dure, inclusiv din partea prim-ministrei.
Pokemon a influentat intr-un mod foarte profund cultura populara, incat a aparut pe coperta celebrei reviste TIME in 1999, iar cea mai mare companie aeriana din Japonia a participat intr-o campanie larga de promovare a francizei la sfarsitul anilor 90:
Va poza pentru prima coperta Elle, datorita fotografului Juan Chevalier si a Helenei Lazareff si va deveni prietena sotilor Lazareff, un adevarat power-couple.
In curand, Kinsey ajunge pe coperta tuturor publicatiilor importante, devine sursa de inspiratie pentru cantece si desene animate, editoriale si predici.
In cadrul unui live streaming pe YouTube, care a durat nici mai mult, nici mai putin de 9 ore, o echipa de artisti floristi si pictori profesionisti au recreat coperta noului album.
Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.
google-analytics.com