Cautare

484 de rezultate pentru "contestatii 2010titularizare hunedoara" (3.32 secunde)
Inspectorii Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara au atras la bugetul general, de la agentii economici, venituri suplimentare in suma totala de 16.218,28 mii RON, din diferente de impozite, taxe, contributii, precum si din dobanzile si penalitatile de intarziere aferente acestora.
Combinatul ArcelorMittal Hunedoara a oprit productia miercuri, 20 mai, deoarece conducerea a decis sa nu lucreze pe stoc. ... Suntem flexibili si adaptabili la cerintele actuale ale pietii", a declarat, miercuri, Remus Patan, directorul general al ArcelorMittal Hunedoara. ... La ArcelorMittal Hunedoara lucreaza 700 de siderurgisti.
Un cutremur de 2,5 grade a avut loc luni seara, la ora 18.30 in Hunedoara, Transilvania.
Ca senator de Valea Jiului, reprezentand Colegiul nr.1 al judetului Hunedoara, sunt mandru ca pe aceasta lista restransa de unitati de invatamant castigatoare se regasesc si doua unitati scolare din judetul Hunedoara, respectiv Colegiul Economic ,,Hermes" Petrosani si Colegiul Tehnic ,,Matei Corvin" Hunedoara.
Un accident a avut loc pe DN 68B, in judetul Hunedoara. ... Traficul intre Hunedoara si Deva a fost reluat dupa ce circulatia a fost intrerupta din cauza accidentului. ... Noi continuam cercetarile la fata locului", a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.
PSD a retras sau a acceptat retragerea a 23 de candidati, patru au demisionat din PSD si au fost rezolvate favorabil doua contestatii. ... Din partea PNL, au fost admise patru contestatii, iar trei persoane au fost retrase.
La Biroul Electoral Central au fost depuse zeci de contestatii impotriva candidatilor la alegerile prezidentiale. Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC.
Stoica a aratat ca daca nu vor fi contestatii decizia finala privind infiintarea PDL ar fi trebui sa fie data de catre instanta in luna ianuarie, iar daca vor fi contestatii s-ar putea prelungi pana in luna februarie.
Stoica a aratat ca daca nu vor fi contestatii decizia finala privind infiintarea PDL ar fi trebui sa fie data de catre instanta in luna ianuarie, iar daca vor fi contestatii s-ar putea prelungi pana in luna februarie.
Pe rolul instantelor galatene au fost depuse ieri sase contestatii, cea mai importanta fiind indreptata impotriva candidatului democrat-liberal Andrei Lisinschi, care urmeaza sa fie solutionata astazi de Judecatorie.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
Situatie de neinchipuit la societatea de transport local, care, dupa ce a asteptat patru luni solutionarea unei contestatii nefondate, s-a vazut pusa in aceeasi situatie chiar inainte de organizarea licitatiei.
Toate firmele implicate au depus contestatii la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), lucru care a decalat considerabil termenul de semnare a contractului. "Au fost sapte contestatii, iar asteptarea deciziilor CNSC a durat in jur de cinci luni.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
Giurgiu, singurul judet in regres In ultimii ani, rata de promovare oficiala, inainte de contestatii, a scazut de la 69%, in 2010 (ultimul an fara camere video) la 45%, in 2011, apoi 44% in 2012 si, in fine, 55,65% anul acesta.
Societatea lui Dan Floarea a castigat licitatia in urma unei contestatii, desi, initial, lucrarile fusesera adjudecate de firma IMSAT din Valcea. ... La vremea respectiva, firma Tech Safety a vandut salopete in valoare de 300.000 de lei Consiliului Judetean Hunedoara.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Activitatea politica a actualului ministru include functia de presedinte al Organizatiei judetene UDMR Hunedoara si pe cea de membru al Consiliului Reprezentantilor Unionali, forul de conducere al democratilor maghiari. ... Iuliu Winkler a fost subprefect in Hunedoara intre 1999-2000 si consilier judetean in perioada 1996-1999.
Presedintele executiv al organizatiei judetene Hunedoara a PD, Iosif Blaga, a declarat ca in continuare protocolul de colaborare dintre PNL si PD nu este respectat in judet. Potrivit acestuia, exista un dezechilibru in ceea ce priveste colaborarea dintre organizatiile judetene ale PNL si PD Hunedoara.
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
google-analytics.com