Cautare

705 de rezultate pentru "contact" (2.67 secunde)
E contact? Daca e contact, poti spune ca nu l-a provocat Octavian Popescu. Nu e o inventie, dar e usor acordat.
MM a spus ca rezultatul este "o mare minciuna" si a abordat subiectul penalty-ului controversat dictat de Horatiu Fesnic dupa un contact intre Iulian Cristea si Andrei Ivan.
Om de afaceri, a fost patronul postului de Radio Contact, importator autorizat al masinilor Citroen si presedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor din Romania.
De aceasta data, Blanculescu a sustinut ca liniile telefonice directe infiintate de PSD pentru a fi "in contact direct cu alegatorii” sunt asaltate de apeluri ale bucurestenilor nemultumiti de prestatia primarului Traian Basescu.
Ca om de afaceri, in 1990 fondeaza Radio Contact. In 1991 intra in afaceri cu automobile.
- desfasurata de rromii a caror discernamant este in mod evident diminuat de saracia si conditiile socio-culturale in care traiesc, genereaza un risc imens nu numai pentru sanatatea si viata acestor oameni, dar si pentru restul populatiei constantene, in conditiile in care "scurmatorii” cu pricina se deplaseaza cu mijloace de transport in comun si intra in contact cu trecatorii.
Corlatean a anuntat ca foarte curand vor fi anuntate si persoanele de contact pentru fiecare domeniu monitorizat. Organizatia PSD din Capitala urmeaza sa-si desemneze rapid, pe criterii clar stabilite, candidatul pentru Primaria Capitalei, care va fi din interiorul filialei.
La concurs pot participa doar locuitorii Mangaliei, pe site-ul partidului urmand sa isi introduca datele de contact, precum si raspunsul la intrebarea "Cum a fost intitulata intalnirea tuturor profesorilor pensionari din orasul Mangalia, organizata de PSD la inceputul anului scolar?" Extragerea va avea loc pe 25 octombrie, la sediul partidului, iar castigatorul va fi anuntat telefonic cand va putea sa isi ridice premiul.
“Vom fi in contact direct, in timp real, on-line, cu Guvernul roman pentru a putea nota progresele facute“, a afirmat oficialul, promitand, totodata, ca CE va evalua corect pasii facuti de Romania in drumul spre aderare.
Inaltul reprezentant UE pentru politica externa, Javier Solana, urmeaza sa intre in contact cu Kievul pentru a discuta aceasta idee.
În decurs de un an, era mai mult decat evident ca o factiune a inlaturat alta, probabil in contact direct cu Moscova, unde Gorbaciov isi daduse seama ca sistemul lui Ceausescu se va prabusi.
În decurs de un an, era mai mult decat evident ca o factiune a inlaturat alta, probabil in contact direct cu Moscova, unde Gorbaciov isi daduse seama ca sistemul lui Ceausescu se va prabusi.
medici, profesori, ingineri, mici intreprinzatori, muncitori si agricultori respectati in comunitatile in care lucreaza, printr-un contact direct. Ultimele alegeri parlamentare, locale si europarlamentare au scos la suprafata mizeria morala a societati.
Mai mult decat atat, in toti acesti ani, dar mai ales in campania electorala, Mircea Geoana a pastrat un contact constant cu teritoriul si a putut fi vazut si ascultat in mod direct de acei membri simpli care, pana la urma, ge¬nereaza "atmosfera" unor alegeri.
Eyal Arad isi cauta dreptatea la Londra Meir a fost persoana de legatura pentru stabilirea unui contact intre PPRM si israelianul Eyal Arad in campania electorala pentru alegerile prezidentiale de anul trecut.
Mi-am facut primul buletin de Bucuresti cand lucram la Radio Contact, deci conditia nu a fost aceea ca m-am casatorit pentru buletinul de Bucuresti, potrivit unui celebru film!
(4) Cabinetul presedintelui Consiliului de monitorizare colaboreaza, in indeplinirea sarcinilor de serviciu, cu Mecanismul de coordonare a masurilor pentru implementarea Conventiei, precum si cu punctele de contact pentru implementarea Conventiei, organizate conform prevederilor Legii nr.
k) colaboreaza, ori de cate ori este necesar, cu punctele de contact, in scopul indeplinirii de catre acestea a rolului care le revine prin Conventie si prin prezentul regulament.
Ciuca a mai declarat ca PC nu a avut, inca, nici un contact cu gruparea lui Corneliu Ciontu, recent desprinsa din PRM.
Bineinteles, mai este vorba si de faptul ca racolatorii sint foarte bine pregatiti pentru aceasta dominare a persoanelor cu care intra in contact.
google-analytics.com