Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (3.19 secunde)
Pentru asta mai e nevoie si de un public avizat, capabil sa discearna credibilitatea unei informatii, lucru mai greu de gasit la consumatorii online! ... Asta in conditiile in care, in prezent, atat furnizorii, creatorii de presa, cat si consumatorii de presa, se confrunta cu o supraincarcare informationala.
Sfaturi pentru consumatorii de presa Poti sti daca o stire e un fake sau nu? ... Cateva sfaturi pentru consumatorii de presa, intr-un Ghid de validare si verificare a informatiilor, redactat de Ella Nica - Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP).
Pentru consumatorii care sint arondati la Distrigaz Sud, scumpirea va fi mai mare, de 25%, fata de Distrigaz Nord, unde majorarea va fi de 19%.
"Atit guvernantii, cit si consumatorii trebuie sa înteleaga ca pretul piinii este ridicol de mic. ... In acest mod, are de suferit si producatorul, dar si consumatorii.
Aceasta analiza este menita sa simplifice prin semnul = pus intre utilizatorii Internet si consumatorii vizati de campaniile publicitare prin transpunerea unor termeni ca GRP, reach, sau OTS pe Internet.
Au aparut, fireste, consumatorii de breichiniuz, inghititorii de galusca, consumatorii de conspiratii, ma rog, categoria aia de oameni care cred ca Basescu e Filemon Cel Frumos Si Milostiv, iar toti aia care nu-l inghit niste secaturi.
De la 1 iulie 2005 toti consumatorii industriali din Romania pot sa devina eligibili ca urmare a liberalizarii pietei de energie electrica, a spus Opris.
In ceea ce priveste liberalizarea pietei gazelor naturale din 2007, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a declarat ca acest proces va continua, urmand ca la 1 ianuarie 2007 gradul de deschidere sa fie de 100% pentru consumatorii industriali.
“Varianta este sa mutam partea de costuri fixe catre cei care consuma mai mult, catre consumatorii industriali.
Consumatorii isi vor recupera banii pe care i-au platit pe abonamentele la gaze pe aprilie si mai.
Pretul gazelor naturale va creste, la 1 iulie, in medie cu 10,2%, ca urmare a obligatiilor asumate prin acordul negociat cu Fondul Monetar International si a majorarii pretului la gazele din import in prima parte a anului, informeaza un comunicat al Autoritatii de Reglementare in Domeniu Astfel, consumatorii incadrati in prima categorie, de pina la 2.400 de metri cubi pe an, vor achita 6.947.700 de lei pe o mie de metri cubi daca sunt clienti ai Distrigaz Nord, in timp ce la Distrigaz Sud noul pret pentru aceeasi cantitate va fi de 6.997.900 de lei.
"Preturile gazelor naturale in 2006 ar putea inregistra o crestere comparabila cu cea din 2005, iar o mare parte a consumatorilor casnici sa-si restringa consumul sau sa renunte la acesta si consumatorii industriali sa se reorienteze ", a afirmat Cosmeanu.
Acesta ne-a explicat ca, desi lucruri s-au miscat ceva mai greu, consumatorii de gaze au inceput sa semneze noile contracte.
Potrivit unui comunicat, obiectivul actului normativ il reprezinta cresterea eficientei energetice prin instituirea de obligatii si stabilirea de stimulente pentru producatorii si consumatorii de energie, in vederea utilizarii eficiente a acesteia.
In Slovacia, compania importatoare de gaz rusesc a anuntat ca, pentru moment, consumatorii casnici si industriali nu sunt afectati. ... Informatia a fost confirmata de ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, care a dat insa asigurari ca populatia si consumatorii industriali primesc in continuare gaze la parametri normali.
Urmare a acestei majorari, consumatorii de curent electric cu abonament social vor plati 1.750 de lei pe kilowatul/ora pentru primi 45 de kilowati consumati.
Intalnirea a avut drept obiect contractul incheiat de SC Astral Telecom SA cu consumatorii, operator pe care UPC Romania l-a preluat.
Consumatorii eligibili de gaze naturale conectati direct la sistemul national de transport vor avea posibilitatea sa incheie cu Transgaz contracte potrivit carora livrarile vor fi limitate sau sistate in cazul in care consumul populatiei inregistreaza cresteri importante.
Sondajele arata ca in ultimii 3-4 ani consumatorii au inceput sa prefere un anumit brand, fata de anii '90, cand decizia de cumparare a unui produs depindea de pret.
In ceea ce priveste reducerile de pret pentru consumatorii romani, chiar ieri Rompetrol a anuntat o noua ieftinire de 7 bani pe litrul de benzina si motorina.
google-analytics.com