Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (8.28 secunde)
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
"Liberala Mariana Campeanu a castigat alegerile parlamentare partiale in Colegiul Hateg". Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
Elon Musk a stat de vorba cu fostul reporter CNN Don Lemon intr-un interviu in care a discutat de la imigratie, la moderarea continutului de pe platforma X si pana la consumul ketamina.
Referitor la statistica Eurostat privind preturile la energie electrica practicate in Europa, Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei ne-a comunicat ca raportul a fost publicat in luna februarie si contine informatii referitoare la tarifele in vigoare la data de 1 iulie 2005.
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu. Alaturi de acestia, alti 50 de membri ai partidului s-au retras dintre functii.
Senatul a aprobat efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de hotarare privind efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene.
Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
De la 1 aprilie vom plati cu pana la 4% mai mult pentru energia electrica, potrivit presedintelui ANRE, Nicolae Opris. Acesta a precizat insa ca daca Electrica nu va reusi sa cumpere energie astfel incat sa-si acopere deficitul, pretul electricitatii va creste cu mai mult de patru procente.
Pretul reglementat al energiei electrice va fi majorat cu 5% pana la sfarsitul lunii iunie atat pentru populatie, cat si pentru consumatorii industriali, iar Executivul mentine in memorandumul cu FMI calendarul de eliminare a tarifelor administrate la electricitate asumat de Guvernul Boc.
Cele 10 mituri ale comertului online Directorii din retail si industria bunurilor de larg consum sunt asaltati zilnic de previziuni ale unui viitor ce se apropie cu mare viteza:
Consumatorii au nevoie de informatii clare si precise despre alimente Uniunea Europeana a adoptat, marti, un cadru legislativ major, care va garanta consumatorilor acces la informatie de mai buna calitate in privinta alimentelor si protectie mai buna pentru grupurile vulnerabile, precum copiii.
In functie de rezultatele obtinute odata cu deschiderea pietei de energie electrica la 83%, de la 1 iulie 2005, s-ar putea ca deschiderea totala sa se faca mai devreme de termenul stabilit, ceea ce ofera libertate si consumatorilor casnici sa-si aleaga furnizorul, a spus recent, Nicolae Opris, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Pretul kilowatului va creste, de la 1 aprilie, cu un ban (sau o suta de lei vechi). Masura a fost aprobata de autoritatea in domeniu din cauza cresterii pretului combustibililor.
Preturile gazelor naturale furnizate populatiei ar putea fi majorate, la 1 iulie, cu pana la 3%, o decizie in acest sens urmand sa fie luata in perioada urmatoare de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), au declarat ieri pentru Mediafax surse din ANRE.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei(ANRE) intentioneaza sa introduca licitatii pentru alegerea furnizorilor de electricitate care sa alimenteze consumatorii casnici, pentru a stimula competitia, a declarat presedintele interimar Nicolae Opris.
Intr-o perioada in care economia Europei are de suferit, nici pentru cea romaneasca nu se anunta vremuri prea bune. Anul nou ne-a intampinat cu o serie de scumpiri care vor afecta deopotriva companiile locale, cat si omul de rand.
Peste 20 de perchezitii au avut loc la o grupare care distribuia droguri in licee. La perchezitii au fost descoperite canabis, cocaina, ketamina si Xanax.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) isi deshide astazi doua centre, unde consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic. Deocamdata, primele centre sunt deschise in Constanta si Campia Turzii, iar anul urmator reteaua de centre de consultanta se va extinde.
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica avand tema: Oferta de produse autohtone, in fata dublului standard de calitate si de pret al celor straine.
google-analytics.com