Cautare

141 de rezultate pentru "consultatie homeopatie" (3.67 secunde)
Acest proiect a fost întocmit de Consiliul Judetean Gorj, în subordinea caruia se afla Parcul Industrial Bumbesti-Jiu, si a beneficiat de consultatie din partea expertilor europeni în vederea punerii în practica.
IMM-urile si reprezentantii din administratia publica dispun de o prima consultatie gratuita din partea unui expert in finantari, care poate simplifica efortul depus pentru completarea candidaturii si poate mari sansa de primire a finantarii.
Pachetul cuprinde 10 zile cu 9 nopti de cazare la hoteluri de 2 stele, cu pensiune completa, consultatie medicala la inceputul programului si cel putin 7 zile de tratament.
Sejurul mai cuprinde sapte zile de tratament si o consultatie medicala la inceputul acestuia, potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.
Acest serviciu include o consultatie personalizata si un tratament special pentru acasa, un prim pas al unei rutine de ingrijire a culorii.
"Doamna Nicolaescu nu face decat sa respecte dorinta lui Sergiu Nicolaescu si am avut de mai multe ori discutii de genul acesta pentru ca atunci cand venea la spital la consultatie si la control si stateam de vorba.
I s-a dat drumul din spital, fiind considerata un caz incurabil, dar in octombrie al aceluiasi an s-a intors la institut pentru consultatie.
- Salvarea a cel putin 3 vietti - Identificarea gratuita a grupei sangvine - Efectuarea gratuita a testului de hemoglobina - Consultatie medicala si analize gratuite de sange Membrii echipei CallPoint s-au alăturat acestei initiative, fiind promotorii filosofiei companiei - "we give where we live".
- Salvarea a cel putin 3 vieti, - Identificarea gratuita a grupei sangvine, - Efectuarea gratuita a testului de hemoglobina, - Consultatie medicala si analize gratuite de sange
Insoteste-i la o consultatie la medicul de familie si afla cum ii poti ajuta daca e vorba doar despre simptome specifice imbatranirii.
"Prima vizita la medicul stomatolog, chiar daca nu sunt probleme dentare, este bine sa se faca in jurul varstei de 4 ani pentru o prima consultatie.
Consultatia START (Consultatie, Antropometrie si anamneza, Ancheta alimentara); 2. Analize si investigatii; 3. Plan de dieta personalizata; 4. Monitorizarea evolutiei si ajustare;
In cazul in care o persoana apropiata devine confuza, agitata sau incepe sa uite, sfatuieste-o sau insoteste-o la o consultatie la medic.
La a doua consultatie am facut un infarct si dupa aceea inca unul. Mi s-a spus ca riscul era de 90% sa mor:
O consultatie costa un tubercul de cartof, dar numai in zilele de lucru pana la pranz. Consultatiile acordate duminica dimineata, ca si cele acordate zilnic in orele de seara costa cinci cartofi.
Pachetul de servicii cuprinde o consultatie medicala, la sosire, de aceea sunt necesare recomandarea medicala, adeverinta de plata a asigurarilor de sanatate sau copia talonului de pensie.
In privinta adultilor, nu exista restrictii de varsta cand vine vorba de rezolvarea acestui tip de probleme, dar e bine sa se merga la o consultatie inainte ca dintii sa inceapa sa cada.
Noutatea produsului fata de alte asigurari clasice sunt serviciile stomatologice Include o consultatie de nutritie si o sedinta cu un antrenor personal de fitness gratuite.
Acest lucru ar putea avea legatura si cu faptul ca, de obicei, barbatii evita vizita la medicul specialist, acordand mai putina importanta simptomelor minore. Astfel, ajung la consultatie atunci cand boala este deja instalata.
Doctorii Hazizi ne invita la ziua Invizaline open day, pe 15 martie, unde veti beneficia de consultatie gratuita, 500 euro discount la tratament, o sedinta de albire gratuita si plata tratamentului in rate!
google-analytics.com