Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (4.38 secunde)
Avantaju dobânzii fixe este ca, pe lânga un oarecare confort psihic, asigura garantia ca rata la credit va ramâne aceeasi pe toata perioada de rambursare.
În ultimii doi ani, cererea de locuinte s-a focalizat pe mediul rural, unde casele ofera un confort sporit, un mediu nepoluat, iar preturile sunt accesibile pentru familii cu venituri usor peste medie.
Daca sunt si mobilate si cu confort sporit, atunci chiriile ajung si la 250-270 de euro pe luna.  Chirii de 450 de euro Pentru cei mai pretentiosi creste si chiria proportional cu confortul oferit de locuinta.
Un loc intim de relaxare, plin de verdeata, frecventat mai mult de straini care vor sa se retraga într-o oaza de liniste, la confort sporit.
Un loc intim de relaxare, plin de verdeata, frecventat mai mult de straini care vor sa se retraga într-o oaza de liniste, la confort sporit.
Caracterul sau a suferit câteva modificari subtile. Este mai dinamic si, în acelasi timp, ofera un nivel incredibil de confort.
Nivelul Pack Confort va oferi suplimentar echipamente precum directie asistata, inchidere centralizata, retrovizoare reglabile din interior sau baghete de protectie laterala.
Totusi, rezultatul final pare sa merite, mai ales ca imobilele boieresti au o arhitectura deosebita, multe sunt bine împatite, sunt spatioase si înalte si, implicit, ofera un confort ridicat.Avantajele si dezavantajele caselor noiPe de alta parte, casele noi sunt construite la standarde moderne si la un pret accesibil, comparativ cu cele vechi.
Proiectarea constructiilor de locuinte care nu va respecta cerinte minimale cu privire la suprafata si confort va fi amendata cu sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de lei, potrivit proiectului Legii Locuintelor, publicat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.Legea Locuintelor prevede cerinte minimale pentru locuinte, precum accesul liber individual la spatiul locuibil, fara tulburarea posesiei si a folosintei exclusive a spatiului detinut de catre o alta persoana sau familie, spatiu pentru odihna, spatiu pentru preparare hranei, grup sanitar si acces la energia electrica si apa potabila, evacuarea controlata a apelor uzate ti a reziduurilor menajere.Legea impune ti suprafete minimale in functie de numarul persoanelor din familie.
În plus, chiar daca scrisoarea de confort pentru buna executie se mentine, valoarea garantiei s-a redus de la 50 la 20% din valoarea finantarii nerambursabile.
Un plus de confort pe timp de noapte este oferit de asistarea optionala a fasciculului înalt (High Beam Assistant). Alta caracteristica disponibila optional este Adaptive Headlight (faruri reglabile).
Studentii care nu doresc mai mult confort, si s-au obisnuit cu baia si grupul sanitar la comun, aleg sa se cazeze in caminele studentesti.
In ecuatie intra asociatiile de proprietari, proprietarii si unitatile furnizoare de confort, iar rolul necunoscutei este interpretat maiestuos de repartitoare.
Administratorul a specificat ca noile locuinte se incadreaza in standardele de confort si utilitate, ele beneficiind de asemenea de racorduri noi la toate utilitatile.
schimbarea codului secret (PIN) si obtinerea unui extras de cont al cardului de credit, a declarat directorul executiv din cadrul institutiei, Igor Zganjer."Schimbarea codului PIN este importanta pentru ca ofera mai mult confort si mai mult control asupra cardului", a explicat Zganjer.
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
Acestea vor asigura galatenilor un grad de confort comparabil cu cel din Occident, atat timp cat calatorii vor da dovada si de un dram de bun simt si nu se vor apuca sa rupa tapiteria de pe scaune, cum s-a intamplat la autobuzele aduse recent din Danemarca.
„Masina ofera spatiu suficient, confort si siguranta - amanunte importante în calatoriile lungi“, a mai spus Leske, „iar consumul redus de combustibil va aduce beneficii bugetului meu“.BMW Group a aplicat tehnologia EfficientDynamics la toate modelele sale si a echipat, în dotarea standard, fiecare nou model cu masuri extinse de reducere a consumului de combustibil si a emisiilor.
Cu prilejul verificarilor realizate de ARR Galati, s-a descoperit ca unii operatori au schimbat masinile, lucru total interzis pentru ca punctajul obtinut la licitatie a fost realizat pe anumite standarde (confort, siguranta) pe care autovehiculele respective le asigurau calatorilor.
Noile vagoane pot atinge viteze de 160-200 km/h si dispun de o serie de dotari speciale, în functie de clasa de confort.
google-analytics.com