Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (4.09 secunde)
Noaptea cutitelor lungi de la hotel Confort l-a marcat atat de tare incat a refuzat, azi, sa participe la sedinta PSD Ilfov, derulata in acelasi spatiu.
In martie 2006, la celebra reuniune de la hotelul "Confort", Geoana a mers pina la a spune despre zecile de pesedisti care nu erau de acord cu debarcarea lui Nastase de la sefia Camerei ca sunt "golani" si "disperati", provocindu-i un atac de cord lui Ioan Solcanu si furia celor prezenti.
In viziunea guvernantilor este o investitie in asigurarea "cadrului de desfasurare a activitatilor sportive in conditii optime de confort si siguranta".
Si pentru a le reda acestora, cat mai repede, nu numai increderea in viitor, ci si un grad mai mare de siguranta, de confort si de demnitate.
Confort, Rapsodie, Clima si Scala. Solenza a oferit, in premiera pentru constructorul argesean, echipamente precum geamuri cu actionare electrica, radio CD, roti cu diametrul de 14 toli sau directie asistata (rigiditatea volanului creste odata cu viteza).
Locuintele pentru siderurgisti, prevazute in contract Desi in contractul de privatizare al Sidex noul patron se angaja sa continue in urmatorii 5 ani constructia de locuinte pentru siderurgisti, lucrarile de constructie ale blocurilor incepute pina in 2001 de Confort au fost sistate.
In aceasta ultima situatie se afla Mittal Steel, ICMRSG, Atlas, Intfor, Vega 93, Confort SA. "In urma unei analize pe care am efectuat-o a reiesit faptul ca exista aproximativ 100 de angajatori care nu au achitat comisionul calculat.
Pentru a putea veni si in intampinarea calatorilor cu posibilitati reduse de plata, acestea au fost prevazute cu sase locuri de dormit pentru o cuseta, iar conditiile de confort si dotarile corespund standardelor internationale.
El a fost stabilit in functie de gradul de confort al fiecarei cabane, cele mai ieftine fiind cabanele de la Aluneasa, Cusma, Valea Secii, Fiad, Colibita si Silhoasa, iar cea mai scumpa fiind cabana Dealul Negru.
Cam asa se simt cei care au reusit sa se mute in apartamentele construite prin mansardarea blocurilor. Dincolo de confort, totul incepe si continua cu batai de cap.
Laszlo Borbely a spus ca noul program va permite locatarilor sa aiba o cladire cu un mai mare confort termic, izolata mai bine, un cost redus cu pina la 15 - 20% la costurile de intretinere, investitia in reabilitare urmind sa fie recuperata in sase - opt ani.
Totusi, presedintele Grupului Pasmatex - unul dintre liderii industriei confectiilor din Romania - recunoaste faptul ca aceasta stare de confort in afaceri se datoreaza in primul rand anvergurii de invidiat pe care a atins-o propria afacere, concretizata printr-o cifra de afaceri considerabila pe care o inregistreaza in fiecare an grupul de firme pe care il conduce si il patroneaza.
37 de proiecte au primit pana acum scrisori de confort de la BCR, banca partenera a Ministerului Agriculturii in Programul Fermierul, iar 13 proiecte au ajuns la Sapard pentru aprobare.
Sistemul se refera, de fapt, la case proprietate individuala, cu o structura de rezistenta din elemente modulate formand celule inchise, cu grad de rezistenta seismica ridicat si confort tehnic sporit, realizate cu finisaje medii.
Mansardarea este si o solutie viabila pentru cresterea gradului de confort termic al blocurilor. Mai mult, la nivelul orasului Mangalia vom putea decide ca persoanele care isi mansardeaza aparta-mentele sa fie obligate sa repare si fatadele, astfel incat toata lumea sa fie multumita", le-a declarat celor prezenti Zamfir Iorgus.
Bancile partenere ale Ministerului Agriculturii in Programul Fermierul au acordat deja scrisori de confort pentru 350 de miliarde de lei vechi, ceea ce reprezinta peste 36% din suma pe care au primit-o in urma participarii la ultima licitatie.
Locurile de cazare fac parte din programul "O saptamana la mare", iar tarifele practicate de agentiile de turism variaza intre 99 si 149 de lei, in functie de gradul de confort oferit de fiecare hotel in parte.
Jurnalistii au luat "la puricat" cele mai importante noutati auto ale anului, care au fost lansate in 2005 pe cel putin cinci piete de pe cel putin doua continente, notandu-le in functie de 20 de criterii, printre care design, performante de mers, manevrare, confort si functionalitate.
In vederea asigurarii conditiilor minime de igiena si confort pentru oamenii evacuati vor fi amplasate cisterne cu apa langa taberele cu corturi si se vor lua si alte masuri pentru organizarea corespunzatoare a acestora.
"Costul unei locuinte difera in functie de diversi factori, printre care amplasarea, starea imobilului, imbunatatiri aduse, suprafata, confort. La case mai conteaza si suprafata de teren, iar la apartamente, etajul si delimitarea (decomandate sau semidecomandate)", a declarat unul dintre agentii imobiliari care activeaza pe piata Craiovei.
google-analytics.com