Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (3.28 secunde)
Dupa cateva balbaieli organizatorice de genul "va fi conferinta sau intalnire informala", "va fi la ora 13.00" sau "va fi dupa ce se va termina sedinta din plen, tanarul lider al deputatilor a spus ca a dedicat aceasta intalnire problemelor pe care le are Camerea Deputatilor in relatia cu mass-media sau in ceea ce priveste modul de functionare.
Sosit val-vartej din China sa participe la conferinta de lansare a Euroregiunii Marea Neagra, care a avut loc ieri la hotelul Iaki din Mamaia, Basescu si-a sacrificat un sfert de ora din agenda prezidentiala pentru familie.
Autoritatile militare erau deosebit de ingrijorate ca aceste "globuri" erau observate mai ales in zonele unde se concentrau rachete si arme nucleare, astfel ca s-a organizat chiar si o conferinta ultrasecreta privind aceasta problema, incluzand minti precum cea a Dr.
Tudorache a precizat ca fostul sau sef pe linie de partid va trebui sa decida daca "revine in functia de presedinte al PSD Bucuresti sau daca isi va da demisia din aceasta functie", pana la Conferinta municipala a organizatiei bucurestene, care va avea loc in a doua jumatate a lui mai.
Ajunge sa amintim ca intre 13 si 17 iunie 1992, la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) din orasul Cambridge, langa Boston (cea mai bine cotata universitate din lume la ora actuala) a fost organizata Conferinta pentru studiul rapirilor efectuate de OZN-uri.
Intre 6 si 13 iulie 2012, a avut loc Conferinta Mondiala RAMSAR la Bucuresti, un eveniment ecologic mondial de mare importanta. Expozitie s-a mutat la Conferinta.
Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE- Craiova), Asociatia Europeana a Studentilor in Drept (ELSA) si Asociatia "Mereu pentru Europa" au organizat ieri, la Sala Albastra a Universitatii din Craiova, conferinta intitulata "Integrarea: ... La conferinta au mai participat profesori din Marea Britanie, Portugalia si Irlanda.
Conferinta "OZN Romania" (Autor: ... Generalul Emil Strainu si colonelul Platon Strejea au prezentat cele intamplate chiar in Conferinta OZN. Marturia lui Aurelian Dobre a fost redata de pe o inregistrare video.
"dar erau foarte sus". Cazul a fost prezentat la Conferinta OZN de Marcel Smoleanu si de Doru Dragoi (printr-o inregistrare video).
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
Am avut sansa sa stau de vorba cu acest om in doua randuri, in septembrie 1991, cand am participat la o Conferinta internationala, organizata de Cemaat, consacrata Mesajului Etern al Coranului.
Aceasta este concluzia la care au ajuns participantii la conferinta regionala de ieri, de la Craiova, cu tema "Parteneriate de Munca si de Incluziune Sociala:
o conferinta prea frumoasa si utila tratand despre importanta aeroportului ce conduce.
FARCAS) Pe 8 iunie 2018, in Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, in urma dezvaluirilor privind interesul armatei in fenomenul OZN, in particular in intelegerea performantelor obiectelor care apar pe inregistrarile radar, de pilda incidentul foarte bine documentat, din 2004, al aviatiei marinei militare, in largul Californiei, cu asa-numitul OZN tic tac.
Conferinta de presa a inceput cu o intarziere de peste 30 de minute, dupa ce Mircea Geoana a ramas blocat in trafic pe la Basarabi, oferindu-i ocazia unor declaratii de genul "daca ramaneam la putere, Mitrea termina pana acuma Autostrada Soarelui".
FARCAS) Mentionam intr-un episod anterior ca pe 8 iunie 2018, a avut loc, in Las Vegas, o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA).
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a declarat ieri ca intentioneaza sa-l dea in judecata pe primarul pesedist al Constantei, Radu Mazare, pentru jignirile pe care acesta i le-a adus intr-o conferinta de presa.
In conferinta de presa organizata alaturi de Mona Musca si Valeriu Stoica, Stolojan a acuzat conducerea PNL ca a recurs "la adevarate manevre bolsevice de dezinformare" si i-a cerut sa restabileasca unitatea si democratia interna a partidului pentru evitarea unei crize majore.
Povestea a fost prezentata, de altfel, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri de primarul Radu Mazare, care i-a acuzat pe reprezentantii Politiei ca nu au vrut sa colaboreze cu inspectorii Corpului de Control din Primarie in sensul rezolvarii situatiei sesizate de cetateni pe strada Ion Corvin.
google-analytics.com