Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (6.42 secunde)
Daca domnul Basescu vrea sa-si omoare propria idee, a ales calea cea mai buna", a declarat presedintele PSD, in conferinta de presa la Iasi.
Mai mult decat atat, acestia au aparut alaturi de deputatul de Gorj la conferinta de presa a partidului, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. ... "Conferinta judeteana a fost stabilita pe 5 iunie si pana acum s-a inscris Gheorghe Orzan pentru postul de presedinte.
Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj. ... Conform aceleiasi surse, Conferinta Judeteana pentru alegerea noului sef al organizatiei judetene va avea loc in luna iunie.
Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a declarat sambata la conferinta Comunitatii Democratiilor, desfasurata la Cracovia, ca lumea trebuie sa lupte impotriva "zdrobirii democratiei", relateaza Radio Polonia. ... Delegatia romana la conferinta de la Cracovia a fost condusa de secretarul de stat pentru afaceri strategice, Bogdan Aurescu.
In conferinta de presa de tip inundatie verbala, Traian Basescu a calificat Raportul european ca fiind corect. ... Presedintele s-a chinuit in conferinta de presa sa arunce toate pisicile moarte in curtea opozitiei.
Intalnire inedita la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti. ... Conferinta preceda Congresul PSD de sambata. Organizatia PSD Bucuresti va avea 560 de delegati la Congres.
Noi consideram ca pretul poate fi dus mai jos de 255 de lei si de aceea nu vom vota acest proiect de hotarare", a spus ieri, intr-o conferinta de presa, consilierul PNL Pavel Badea.
Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Inalti oficiali CE si din 15 state, asteptati la Bucuresti, la conferinta premierilor din grupul "Prietenii coeziunii" Inalti oficiali de la Comisia Europeana si din 15 state sunt asteptati vineri la Bucuresti pentru conferinta la nivel de prim-ministri din statele membre ale grupului "Prietenii coeziunii" pe tema Cadrului Financiar Multianual al Uniunii Europene 2014-2020.
Conferinta se va incheia cu alegerea noului director general al Statului Major Militar International (IMS), partea executiva a Comitetului Militar.
Tariceanu vrea alegeri pentru desemnarea prezidentiabilului Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca desemnarea candidatului PNL la Presedintie sa se faca printr-un scrutin intern, asa cum se intalmpla in alte tari, mentionand ca cel desemnat va trebui sa aiba sansele cele mai mari de a obtine mandatul prezidential.
O delegatie a Senatului Romaniei a participat la Conferinta Presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, care a avut loc la Nicosia (Cipru), in perioada 21-23 aprilie 2013. ... In continuare, puteti citi discursul tinut la conferinta de senatorul Nicolae Moga, vicepresedinte al Senatului Romaniei.
Germania Inainte de a pleca la Bratislava, la summitul informal al UE, Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa.
PSD vrea sa colaboreze cu Iohannis Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, o conferinta de presa. ... - Este prima mea conferinta de presa organizata dupa alegerile de duminica si vreau cu aceasta ocazie sa le multumesc tuturor romanilor care au participat la vot.
Nu a fost o conferinta de presa - de altfel, de cand nu a mai fost o conferinta de presa la Cotroceni?
Aceste aspecte au fost reliefate la o conferinta internationala desfasurata la Paris, in perioada 4-5 noiembrie a.c., manifestare organizata sub egida OECD-Organizatia Mondiala pentru Cooperare Economica si Dezvoltare.
Problema principala cu care se confrunta Banca Nationala a Romaniei este aceea a gestiunii adecvate a politicii monetare pentru atingerea tintei de inflatie, a declarat, la conferinta cu tema "Nevoia unui dialog intre autoritati si piata bancara ", conferinta organizata de Euromoney la Dubrovnic, Ion Dragulin, director la Banca Nationala a Romaniei.
Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura a anuntat ca va organiza la Galati, in perioada 23-24 noiembrie, Conferinta Nationala “Pescuitul si Acvacultura”.
Traian Mosoiu" a Primariei, conferinta cu tema "Program de Reabilitare Termica a Cladirilor", intre orele 9:30 si 14:30. ... Ioan Lucian, presedintele FP Bihor, ne-a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca reabilitarea se impune in noile conditii europene, conditii care prevad clar un confort sporit al cetateanului.
Cu ajutorul acestora vor fi reduse semnificativ costurile pentru energia electrica sau incalzire", a declarat ministrul Mediului, Korodi Attila, in conferinta de presa prilejuita de lansarea programului.
google-analytics.com