Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (2.89 secunde)
• 17 ian 2007 - Traian Basescu declara, intr-o conferinta de presa, ca MAE a transmis Presedintiei un set de masuri pentru fluidizarea procesului de eliberare de vize pentru cetatenii moldoveni, ca urmare a constatarilor facute in cursul vizitei la Chisinau.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
Ziaristul care ii adresase intrebarea in conferinta de presa s-a simtit vizat si i-a spus lui Basescu:
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Delegatele la Conferinta Nationala a femeilor liberale au preferat-o pe Norica Nicolai contracandidatei sale, Dorina Isopescu, pentru functia de conducere a organizatiei.
discutiile au inceput fix la 11.45, cu doar 45 minute intarziere, conferinta de presa s-a desfasurat exact la ora 15.00, cu numai doua ore mai tarziu decat a fost programata, iar cel care a venit la sedinta a fost Miron Mitrea, si nu Mircea Geoana.
News & World Report, drept infima "conform standardelor corporatiste"), doar pentru o conferinta de trei zile in 2010, adica de 16 ori bugetul cerut de Kean, pretentiile ei sunt mai mult decat modeste.
Acesta l-a acuzat pe Sever Jurca, contracandidatul deputatului Titu Gheorghiof la sefia organizatiei, de influentare a delegatilor prezenti la Conferinta de alegeri, carora le-ar fi oferit diverse cadouri.
FARCAS) Pe 8 iunie 2018, in Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, in urma dezvaluirilor privind interesul armatei in fenomenul OZN, in particular natura obiectelor care apar pe inregistrarile radar devenite publice.
Liderul PSD Bihor a lansat, in conferinta de presa de ieri, atacuri dure la adresa reprezentantilor actualei puterii din Bihor, pe care ii acuza ca au constituit un adevarat cartel al propriilor interese.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
Ioan Rus il acuza pe Mircea Geoana de lipsa de barbatie, pentru ca nu a participat, saptamana trecuta, la Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Cluj, desi se afla la Cluj in ziua respectiva. "Daca era barbat, venea la Conferinta Judeteana.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Trebuie organizata o conferinta extraordinara pentru revocarea presedintelui, o conferinta la care trebuie sa participe si cei 137 de membri", a explicat Alexandru Retegan. ... Astept conferinta extraordinara la care se va alege presedintele organizatiei si mizez pe intelepciunea si cumpatarea colegilor de partid", a declarat Mihai Bar.
Trebuie organizata o conferinta extraordinara pentru revocarea presedintelui, o conferinta la care trebuie sa participe si cei 137 de membri", a explicat Alexandru Retegan. ... Astept conferinta extraordinara la care se va alege presedintele organizatiei si mizez pe intelepciunea si cumpatarea colegilor de partid", a declarat Mihai Bar.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
Administratia Obama intentioneaza sa invite Iranul la conferinta internationala pentru Afganistan, propusa de secretarul de stat Hillary Clinton (foto), a declarat joi un oficial american, acesta fiind primul gest de deschidere catre Teheran.
Potrivit UNIAN, citat de RADOR, o delegatie rusa a fost prezenta la conferinta, dar s-a retras dupa anuntarea ceremoniei de semnare a declaratiei comune.
Secretarul de stat din MAE Bogdan Aurescu (foto), aflat in Cehia la o conferinta privind problematica despagubirii victimelor nazismului, a declarat ca in Romania exista angajament politic pentru restituirea bunurilor comunitatii evreiesti si pentru abordarea responsabila a temei Holocaustului.
google-analytics.com