Cautare

2270 de rezultate pentru "conferinta" (5.02 secunde)
Cine va tine ritmul si pasul este binevenit alaturi de mine, dar nu am nici un fel de resentiment si nu cred ca pe un drum nou pornesti cu bagajul negativ din trecut", a spus Ponta, in prima sa conferinta de presa ca presedinte al PSD.
sedinta BPN al formatiunii, ca pe 21 si 22 octombrie va avea loc Consiliul National al partidului sau conferinta anuala.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
Conferinta reprezinta, de asemenea, un bun prilej pentru artisti si autoritatile prezente de a se exprima vis a vis de neregulile legislative si de problemele cu care se confrunta in cadrul activitatilor artistice. ... 54, va avea loc conferinta de presa pe care acestia o sustin.
se va organiza la Bruxelles, in cadrul Parlamentului European, conferinta pentru Reglementarea statutului artistilor in Uniunea Europeana, in cadrul careia si artistii romani vor pleda pentru drepturile lor.
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
Acest pret nu este insa platit din buzunarul lui, ci din al nostru.In loc sa avem 2.000 euro pe cap de locuitor din fonduri europene, noi avem 1.000", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style.
Seara trecuta, as putea spune ca am demarat nu doar o conferinta, ci mai mult de atat. ... Monica Iagar i-a fost alaturi Simonei la conferinta si le-a invatat pe participante cum pot face miscare intr-un mod inteligent si intr-un timp scurt.
Conferinta va avea loc in data de 7 mai 2015, orele 18:30, iar Simona, alaturi de invitatele sale, vor impartasi participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea pielii la orice varsta.
Recent, la restaurantul La Mia Musica, a avut loc o noua conferinta "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema: ... Dupa succesul pe care l-am inregistrat la conferinta din martie, am continuat cu incredere aceasta initiativa cu o noua tema:
Miercuri, 16 decembrie, de la ora 11.00, va avea loc conferinta de presa de incheiere a proiectului european.
Alianta Nationala pentru Boli Rare a organizat in zilele de 29-30 ianuarie 2016 la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti conferinta nationala Colaborare pentru managementul bolilor rare - ColaboRARE in cadrul proiectului cu acelasi titlu, finantat de catre Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European (SEE), Fondul ONG.
Aceasta campanie se deschide anual cu o conferinta de presa in care se prezinta calendarul acestei actiuni. ... Cu acest prilej va invitam in data de 18 mai 2017, la o conferinta de presa, care va avea loc la hotel Crowne Plaza, sala Orhideea, orele 12:00.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Conferinta de presa convocata de Videanu in acest scop a degenerat rapid intr-o adevarata cearta intre cei doi.
Conferinta ISD, tribuna declaratiilor politice. ... Conferinta organizata la Hotel Majestic, de ISD, pe tema revigorarii stangii romanesti, a constituit doar scena publica de pe care liderii din Kiseleff au dat semnalul unei prime confruntari pe echipe.
google-analytics.com