Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (4.20 secunde)
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
Domnule Antonescu, va rog, o precizare legata de prima intrebare cu Serviciul de Informatii Externe - domnul Melescanu a inteles ca trebuie sa mearga la Comisia care ancheteaza activitatea SIE in Parlament, cei de acolo l-au trimis la dumneavoastra si la CSAT; ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu:
Antonescu spune ca estimarea DeCe News privind votul a fost realista Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, vineri, intr-un interviu ca De Ce News a avut dreptate privind estimarile votului de la motiunea de cenzura, cand am informat cititorii de caderea Guvernului Ungureanu cu 238 de voturi. ... Crin Antonescu:
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marti presedinte al Senatului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost propus marti de catre grupurile USL pentru functia de presedinte al Senatului.
Socotelile domnului Antonescu Cred ca gresesc cei care vad in iesirile din ultima vreme ale lui Crin Antonescu noi rabufniri de tafna sau lovituri de streche.
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
Redam pasajele referitoare la Crin Antonescu din textul scrisorii: ... Crin Antonescu. Crin Antonescu poate fi definit nu numai prin raportare la Traian Basescu care acum este 'raul cel mare' ci si prin raportare la modelul sefului de stat european de care Romania are nevoie.
Crin Antonescu reactioneaza la dezvaluirile lui Ponta: ... Lucian Negrea) Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, reactioneaza la dezvaluirile lui Victor Ponta, conform carora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare.
CRIN ANTONESCU a anuntat, sambata, ca RENUNTA sa candideze la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014. Anuntul liberalului a fost neasteptat si surprinzator, insa, o analiza mai atenta ar putea releva multe dintre motivele care ar fi stat in spatele deciziei luate de CRIN ANTONESCU.
De ce se razboiesc Patriciu si Antonescu Scenarii. Mai multe explicatii posibile pentru scandalul care ar putea scinda PNL "Omul lui Patriciu", asa cum era perceput in urma cu cativa ani Crin Antonescu, vorbeste acum de excluderea din partid a omului de afaceri.
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu:
Antonescu, despre "chiloteii tremuranzi" la prezidentiale si increderea in Ponta Antonescu: ... Nu sunt prieten cu Antonescu Liderul liberal Crin Antonescu spune ca, dupa episodul legat de Rosia Montana, are incredere "mai mica" in premierul Victor Ponta, mai mica inclusiv decat cea din momentul desemnarii Laurei Codruta Kovesi la DNA.
Aceasta decizie a liderului PNL vine dupa ce contracandidatul sau, Crin Antonescu, si-a declarat drept atu faptul ca vrea presedintia partidului pentru ca, din aceasta calitate, sa candideze impotriva lui Basescu.In plus, mai multi lideri liberali spuneau ca presedintele Traian Basescu ar putea fi debarcat daca ar aparea un candidat independent "tip Oprescu" si ca PNL ar putea lua in calcul varianta unui candidat din afara partidului."Ma recomanda lupta dusa patru ani cu seful statului"Actualul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, si-a anuntat sambata, la Brasov, intentia de a candida la presedintia Romaniei, motivand ca il recomanda lupta dusa timp de patru ani cu seful statului, din care partidul a "iesit intarit".
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
'La intalnirea de la Cotroceni dintre Traian Basescu si delegatia PNL, condusa de Crin Antonescu, seful statului a tinut sa taxeze atitudinea taioasa a liderului liberal. ... Nu mi-am dat seama?", l-a intepat Traian Basescu pe Crin Antonescu.
Dar suma lor nu poate fi la noi suficienta pentru realegerea lui Basescu - o catastrofa, cum spune Crin Antonescu. ... Crin: ... Crin a fost mereu de dreapta.
Supararea lui Patriciu are un nume foarte concret, Crin Antonescu, si rabufneste intr-un interviu aparut azi, in "Romania libera". • Afaceristul care a decis, la un moment dat, inlocuirea lui Tariceanu, la carma PNL, cu Antonescu, nu mai e consultat nici macar in problemele majore.
Traian Basescu si Crin Antonescu au participat pana acum cateva minute la o dezbatere publica, la Cluj. ... Crin Antonescu: ... Crin Antonescu: ... Crin Antonescu: ... Reforma educatiei Crin Antonescu: ... Dezamagirea fata de Romania Crin Antonescu: ... Crin Antonescu: ... Crin Antonescu:
Nu stiu daca Crin Antonescu stie, dar i-o spun eu acum", a sustinut Lazaroiu, intr-un interviu pentru ziare.com. In opinia fostului consilier prezidential, "oricum Antonescu e prea absent ca sa isi dea seama" ca PSD ar putea sa nu il sprijine la prezidentialele din 2014.
google-analytics.com