Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (4.20 secunde)
In schimb au fost invitati sa transmita mesaje reprezentantii UDMR, primarul Capitalei, Sorin Oprescu si presedintele PNL, Crin Antonescu.
De ce i-a trimis Zgonea lui Basescu proiectul de modificare a statutului parlamentarilor Crin Antonescu :
Fara PSD nu castiga nimeni prezidentialele Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat din nou ca intentioneaza sa il sprijine pe Crin Antonescu pentru functia de presedinte, dar ca se va "ascunde" daca sondajele ar arata ca ii afecteaza acestuia campania, adaugand insa in acelasi timp ca "fara PSD nu castiga nimeni prezidentialele".
Trei sondaje diferite realizate de trei case de sondare diferite - IRES (Vasile Dancu), CSCI (Bogdan Teodorescu) si CCSB (Intact, Antena 3) in aceeasi perioada de timp (prima jumatate a lunii aprilie) scot in evidenta o crestere spectaculoasa a increderii in presedintele Traian Basescu, o crestere constanta a PSD si a prim-ministrului Victor Ponta si o scadere dramatica a imaginii lui Crin Antonescu.
Crin Antonescu da cu piciorul acolo unde i-au venit cele mai multe victorii in alegeri Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca datorita PSD, Crin Antonescu se poate lauda cu cei mai multi primari, presedinti de Consilii Judetene si parlamentari pe care PNL i-a avut vreodata, iar atacurile la adresa social democratilor nu-i fac cinste si ii recomanda liderului PNL sa se apropie de PDL prin alte mijloace si nu prin cele actuale in care arunca cu noroi in fostii camarazi.
Crin Antonescu sustine ca este posibil ca intre liberali si social-democrati sa mai existe intalniri, dar precizeaza ca va fi vorba despre "discutii", si nu despre "negocieri".
Ideea cu Iohannis i-a apartinut lui Crin Antonescu. ... Toata lumea a remarcat ca manevra respectiva l-a scos, brusc, pe Antonescu in prim plan si i-a adus 6 puncte in sondaje (conform CSOP). ... Crin Antonescu declara imediat la Realitatea TV :
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Guvernul a manifestat seninatate si echilibru in chestiunea listelor pentru referendum Ion Iliescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, referindu-se la afirmatiile presedintelui interimar Crin Antonescu, potrivit carora Guvernul a dat dovada de timiditate si ezitare in chestiunea listelor pentru referendum, ca Executivul nu a vrut sa interfereze, manifestand seninatate si echilibru.
Singurul candidat pe care il cunoastem (si de care, sa recunoastem, ne-am plictisit!) e Crin Antonescu. De multi ani, Crin Antonescu a incetat sa mai fie altceva decat un candidat asteptand ocazia de a si candida.
La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu (foto), a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca luni sau marti, textul motiunii de cenzura va fi depus in Parlament. ... Antonescu a mai declarat ca cele doua partide politice care semneaza motiunea de cenzura (PNL si UDMR - n.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
Antonescu a subliniat ca "PNL pune in vedere guvernarii Boc-Udrea sa abandoneze tentativa de asasinare a economiei romanesti prin sufocarea liberei initiative". ... Acest Guvern trebuie sa plece din Palatul Victoria cu eticheta 'incompetenta economica'", a mai spus Antonescu.
Spune Crin Antonescu, referindu-se la Klaus Iohannis: ... Unii dintre noi aveam deja informatia asta din lecturi anterioare, dar sigur, putem lua nota si de constatarile domnului Antonescu. Acelasi domn Antonescu, marturisitorul, care acum are a-si anunta sprijinul pentru candidatura domnului Orban, la presedintia PNL.
De la Cuza la Ceausescu, tot despre asta s-a vorbit, a spus Crin Antonescu, care a acuzat dorinta PD-L de a deveni partidul unic.
"Nu suntem interesati de ipoteza unui guvern de uniune nationala pentru ca, asa cum e in acest moment structura de putere a PDL, orice guvern din care si PDL ar face parte ar insemna mentinerea a cel putin unuia dintre grupurile de interese, dintre grupurile de coruptie, dintre grupurile de clientela din PDL, ceea ce ar contamina intreaga guvernare", a declarat Crin Antonescu.
Crin Antonescu, uimit de acuzația pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat la Antena3 ca este surprins de acuzatia pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus, conform careia ar fi exercitat presiuni asupra sa pe tema referendumului.
Philip Gordon a discutat cu Basescu si Antonescu Asistentul lui Hillary Clinton s-a intalnit cu Basescu si cu Antonescu.
In schimb, deputatul PNL Crin Antonescu si-a dat frau liber si sentimentelor, dar si la gura, declarand pentru cotidianul nostru ca:
Crin Antonescu: Suspendarea lui Traian Basescu, singura formula sa salvam statul de drept din Romania inaintea alegerilor din 2012 Suspendarea lui Traian Basescu ar reprezenta "singura formula sa putem salva statul de drept din Romania inaintea alegerilor din 2012", a declarat, luni, liderul liberal Crin Antonescu.
google-analytics.com