Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (3.52 secunde)
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la Buzau, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Traian Basescu vorbeste despre reforma statului, in timp ce tot el intentioneaza sa o faca, "atat cat poate un presedinte".
Candidatul PNL la presedintie, Crin Antonescu, afirma ca Romania are nevoie de un alt presedinte, deoarece un nou mandat al lui scandagiului Traian Basescu nu inseamna altceva decat noi scandaluri si confruntari cu majoritatile parlamentare.
In acelasi timp, Antonescu vrea sa poata propune ministri, sa propuna retragerea spriijinului politic. In acelasi timp, Crin Antonescu cere ferm candidaturi pe lista.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, luni, un apel catre gruparea Basescu-Udrea-Boc, pentru a reda Capitala bucurestenilor si de a abandona, astfel, proiectul de modificare a Capitalei intr-o "feuda".
Lazaroiu arata ce vrea tabara Basescu in schimbul sustinerii lui Antonescu Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca presedintele Traian Basescu s-ar putea muta la Palatul Victoria din 2016. Scenariul este de luni bune rostogolit de presa apropiata presedintelui.
Dar, pana la urma, scria premierul, rautatea si prostia si-au dat mana, iar raul a castigat, din moment ce el si Antonescu nu au stiut sa reziste si sa tina in viata USL.
CRIN L-A PUS LA RESPECT Cand a vazut ca ii ia Crin butoanele, Basescu s-a facut la loc mic, vechiul lui complex in fata actelor de autoritate, deci, i-a dictat purtatorului de vorbe imprumutat de la Udrea sa dea un comunicat de sarut-mana, coane.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat actiunea de revocare a lui Mircea Geoana de la conducerea Senatului. Antonescu a vorbit despre o "ofensiva de a pune mana pe toata Romania" a PD-L, "un partid care a pierdut toate alegerile la care a participat".
Pe cine vede liderul PNL politicianul anului "Cred ca este exact ca in competitiile sportive" Politicianul anului 2012 pentru liderul PNL, Crin Antonescu, este premierul Victor Ponta, desi "premiul" se bazeaza pe victoria intregului USL, sustine acesta.
• Geoana, Crin si mogulii Dupa Congresul din februarie 2010, Mircea Geoana a sperat intr-o revenire politica. Cu vechii sai aliati din campania prezidentiala - Crin Antonescu si Dan Voiculescu - a cautat revansa politica. ... Crin Antonescu, presedintele PNL, a expus explicit aceasta varianta.
SI REFACEREA ALIANTEI ISTORICE A DREPTEI AUTENTICE S-a votat propunerea presedintelui Antonescu privind derogarea pentru unele candidaturi parlamentare fara vechime in PNL si schimbarea conducerii de la sectorul 1.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar fi votat de 37% dintre romani, fiind urmat de Mircea Geoana cu 24,2% si Crin Antonescu, ce ar aduna voturile a 20,7% dintre alegatori.
Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
Sicane la Crin Antonescu pe siteul presedintiei Crin Antonescu a devenit oficial presedinte interimar prin confirmarea Curtii Constitutionale. ... sa scoata poza lui Basescu din dreptul discursului lui Crin Antonescu. Gafa celor de la Adminstratia Prezidentiala ar putea fi interpretata ca o sicana la adresa lui Crin Antonescu.
USL este amputat in aceasta ipoteza prin retragerea din viata politica a presedintelui PNL, Crin Antonescu.
Presedintele Antonescu are obligatia sa se raporteze la cei 7.4 milioane de votanti pe care a spus ca simte ca-i reprezinta si in consecinta, sa-i reprezinte.
In aceste conditii, PNL a fost reprezentat la consultari de vicepresedintii PNL Puiu Hasotti, Crin Antonescu si Teodor Melescanu. Crin Antonescu a declarat luni, 19 martie, ca liberalii participa la aceste consultari doar din respect pentru institutia prezidentiala.
Crin Antonescu, vicepresedintele PNL si-a lansat miercuri candidatura pentru colegiul senatorial 2 din sectorul 1, la o cafenea din Piata Dorobanti, alaturi de echipa de campanie si de sustinatorii sai politici, Sorin Oprescu, Ludovic Orban si Andrei Chiliman.
Inainte de a participa la intalnirea cu Traian Basescu de la Cluj, Crin Antonescu a precizat ca, desi Mircea Geoana nu va fi prezent, isi exprima disponibilitatea de a avea o intalnire si cu acesta si mai mult, s-a aratat deschis sa discute:
Deputata PNL critica intr-o postare pe VoxPublica alianta facuta de PNL cu PC, dar si pe liderul Crin Antonescu.
google-analytics.com