Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (3.19 secunde)
Pe de alta parte, acesta considera ca co-presedintele USL, Crin Antonescu este pierzator ca imagine in fata alegatorilor in contextul in care s-a opus semnarii pactului de coabitare.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca PNL a decis sa il sustina pe liderul PSD Mircea Geoana in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca se va negocia si semna un acord bazat pe principii liberale.
Presedintele PNL Crin Antonescu (foto) a declarat sambata la Mamaia, in cadrul evenimentului "Crin pentru Tineri", ca va fi un presedinte pentru toti cetatenii romani indiferent de optiunea lor politica.
Roxana Iordache a scris pe blog un articol cu titlul "Crin Antonescu, reperul demnitatii nationale", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Crin Antonescu a rostit, azi, in Parlament, unul din cele mai exceptionale discursuri din istoria Romaniei si care va intra in antologia discursurilor memorabile de pretutindeni.
"Crin Antonescu era ciuca mistourilor lui Radu Vasile" ... Ce parere va fac adversarii politici Victor Ponta si Crin Antonescu? ... Dar, totusi, l-au votat vreo cinci milioane de romani care au crezut ce le-au spus PSD-ul si PNL-ul, adica Ponta si Crin Antonescu.
Crin Antonescu decide daca-l aduce inapoi la Cotroceni pe Traian Basescu Presedintele interimar Crin Antonescu e pus intr-o situatie interesanta - ce va face? ... o Crin Antonescu: ... Cetateanului Crin Antonescu i se pare insa corecta ordonanta "Am sentimentul ca nu s-a inteles foarte clar despre ce e vorba.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat vineri un apel alegatorilor sa se prezinte duminica la vot, reafirmand ca Traian Basescu nu-i poate fi niciodata un partener. ... Aveti incredere in mine, garantez ca nu va voi dezamagi", a spus Antonescu, la sediul central al PNL.
Nastase ii da lectii de Constitutie lui Antonescu Liberalul Crin Antonescu a sustinut ca la anticipate se poate ajunge prin demisia tuturor parlamentarilor opozitiei. ... Presedintele PNL, Crin Antonescu, este ferm convins ca anticipatele ar putea fi provocate prin demisia tuturor parlamentarilor opozitie.
Daca Antonescu vrea ca senatorii sa vina in bermude, sa ne spuna Valeriu Zgonea il invita pe Crin Antonescu, la dezbaterile privind Codul de conduita al parlamentarilor dupa ce liderul liberal a declarat ca USL nu a fost construita pentru "a i se pune camasa" deputatului Remus Cernea.
ANTONESCU E PREFERABIL PENTRU SUA. ... Singurul lucru care nu se negociaza din perspectiva noastra, a celor care am votat zdrobitor pentru schimbare, deci, implicit, pentru Crin Antonescu, tine de independenta, suveranitatea si integritatea nationala. ... Sunt sigura ca presedintele Crin Antonescu reprezinta aceste deziderate.
Crin catre Voiculescu: "Nu accept sa faceti jocurile lui Traian Basescu" Dan Voiculescu si Daniel Constantin au parasit sedinta USL din aceasta dimineata fara a participa la conferinta de presa. ... La sedinta de luni dimineata au participat Crin Antonescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin si Dan Voiculescu.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, ca ii cere lui Traian Basescu ca in 48 de ore sa aduca clarificari sau probe legate de eventuala colaborare a actualului presedinte al liberalilor cu Securitatea, mentionand ca in caz contrar devine clar ca seful statului este "las ca un turnator".
dupa ce noua alianta PSD-PNL l-a infrant pe Traian Basescu, daramandu-i si guvernele, si initiativele, liberalii pun tunurile pe Mircea Geoana/PSD si propun refacerea A.D.A., sub conducerea cuplului Crin Antonescu-Klaus Johannis.
Basescu 32,8%, Geoana 31,2% si Antonescu 22,2% Exit poll-ul Insomar cu rezultatele de la inchiderea urnelor mentine ordinea primilor trei candidati din sondajul de la ora 19, dar diferenta dintre Traian Basescu si Mircea Geoana s-a marit cu jumatate de procent, in timp ce Crin Antonescu se mentine in apropiere de 22%.
Octavian Andronic semneaza un editorial despre Crin Antonescu, omul anului 2009, pe care il puteti citi in continuare. ... Permiteti-mi insa sa fiu de parere ca "figura anului" este Crin Antonescu.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
Daniel Bejan) Un amic insista sa ma umple de balele entuziasmului sau, dupa ce a aflat ca masinaria electorala liberala o sa zboare ca racheta sovietica, mai ales acum cand il are in cap de lista pe Crin Antonescu. ... candideaza Crin ! candideaza Crin !
Roxana Iordache publica pe blog articolul ANTONESCU CHEAMA POPORUL LA APARAREA TARII. ... Da, el este Crin Antonescu, reprezentantul meu.
Pentru a-si apara patronul, Dinescu sare la gatul lui Crin Antonescu Propunerea lui Crin Antonescu ca Dinu Patriciu sa paraseasca partidul liberal l-a suparat pe Mircea Dinescu, angajatul lui Patriciu la revista Catavencii.
Ion Iliescu IL FACE PRAF pe Crin Antonescu Ion Iliescu a revenit in forta. Dupa ce i-a criticat pe cei din Piata Universitatii care protesteaza impotrivia proiectului Rosia Montana, presedintele de onoare a PSD l-a luat la tinta si pe Crin Antonescu.
google-analytics.com