Cautare

699 de rezultate pentru "concurs" (4.53 secunde)
Toti participantii la emisiunea concurs "Testul de Afacereza" vor fi recompensati cu abonamente la revista Monez Express. Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga si se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.
"Gandul" dezvaluie ca politicienii au concurs culinar in "Divertis - Land of Jokes", iar "Serviciul Roman de Comedie" aduce o noua rubrica: ... Acestia vor lasa deoparte discursurile si promisiunile si se vor intrece intr-un concurs de pregatire a mesei de Paste pentru romani.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
Campioanele mondiale din ultimii doi ani, Ana Branza, craioveanca Anca Maroiu, Simona Alexandru (toate trei de la Steaua Bucuresti), Loredana Iordachioiu Dinu, de la CS Universitatea Craiova, alaturi de Simona Deac (Steaua Bucuresti), nu merg la Doha in vacanta sau la shopping, ci pentru a participa la primul concurs oficial din 2012.
Craiova, insotiti de antrenorii Aurel si Marius Cimpoieru, au participat zilele trecute la un puternic concurs international desfasurat la Ruse, in Bulgaria, cu participarea unor sportivi din sase tari (Macedonia, Polonia, Germania, Ucraina, Romania si Bulgaria).
"A luat cea mai mare nota din concurs la barna, la individual si la echipe tot la fel. ... A fost un concurs foarte strans, fiind fete bune din Rusia, din Italia, din Marea Britanie.
Unul dintre participanti a imprastiat motorina pe intreg traseul de concurs, ca urmare a unei usoare iesiri in decor, dar in etapa de duminica Mihnea Dutescu a avut o evolutie foarte buna.
Concurs greu Antrenorul Daniel Antici a spus ieri ca fata de anul trecut competitia a fost mai dificila:
La Jocurile Olimpice de la Londra, care vor debuta la sfarsitul lunii viitoare, in proba de spada feminin va exista si concurs pe echipe, fiind pentru prima data cand se intampla acest lucru.
Concurs inedit pe partie,la Valiug.
Voi avea insa ocazia sa citesc ca oraselul, care abia numara 9.500 de locuitori, incaseaza intr-o zi de concurs peste un milion de euro din comertul stradal! ... Evident, acest concurs de sarituri e o intrecere sportiva de anvergura, dar si un business important.
Pe timpul a 16 zile de concurs vor fi acordate 98 de medalii. ... Pe timpul a 16 zile de concurs vor fi acordate 98 de medalii.
Clasamentul pe medalii dupa 5 zile de concurs Miercuri, 12 februarie, la Olimpiada de iarna de la Soci s-au acordat 6 titluri olimpice.
Peste 500 de rideri au avut ocazia sa se bucure de traseele interesante de concurs, care i-au incantat nu numai cu privelisti frumoase, unele inca de un verde viu, altele pictate in culorile toamnei, dar si cu multe urcari si coborari pe dealurile si podgoriile din regiune.
Copiii pot fi inscrisi in concurs atat de parinti cat si de profesori, pe site-ul Doodle 4 Google (www.google.ro/doodle4google) , acolo unde desenele vor fi votate.
In perioada 8 octombrie - 3 decembrie, in cadrul jocului FUTURE CITY, se organizeaza un concurs cu premii atractive. Jucatorii inscrisi in concurs vor intra in cursa pentru marele premiu, o tableta Samsung Galaxy Tab, oferita prin tragere la sorti pe 3 decembrie.
In acest fel, social media se poate transforma intr-un concurs de popularitate. Desigur, castigarea unui concurs de popularitate prin strangerea celor mai multe like-uri are un efect pe termen scurt, pentru ridicarea moralului, fiind un mod precar de a spori stima de sine.
Super Blog 2016 - concurs pentru bloguri / by Gabriel Inscrierile la SuperBlog editia 2016 au inceput pe 1 septembrie. ... La SuperBlog 2016 o sa ai parte de doua luni de competitie in care o sa primesti probe pe diverse teme pentru a demonstra ca meriti sa castigi acest concurs.
In zilele urmatoare ii veti vedea pe cei care au ramas si care ne sustin in continuare, pentru ca vom da drumul celui mai mare concurs avut vreodata aici. ... Revenind la concurs, vom avea 10 zile consecutive de concursuri.
google-analytics.com