Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (2.86 secunde)
Acesta din urma era condus regulamentar de Luminita B., de 21 de ani, din comuna Osica de Sus.
Pe numele lui Valentin A., de 23 de ani, din comuna Runcu, a fost intocmit dosar penal.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Alesii vor lucra miercuri, in sedinta comuna, pana la miezul noptii, daca este necesar. ... Parlamentarii vor lucra maine toata ziua, cu o pauza de doua ore la pranz, iar daca nu vor reusi sa finalizeze proiectele de buget vor avea o noua sedinta comuna abia la inceputul saptamanii viitoare.
Birourile Permanente reunite vor stabili data la care Camera Deputatilor si Senatul vor adopta, in sedinta comuna, proiectul de Lege privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2004.
Senatorii si deputatii se reunesc astazi in sedinta comuna pentru ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2005.
Tot in PD au intrat cateva zeci de consilieri locali, precum si viceprimarul din comuna Priboieni, care a fost ales pe listele PSD.
Discutiile s-au prelungit insa destul de mult, liderul grupului parlamentar al PRM din Camera, Lucian Bolcas, impreuna cu presedintele de sedinta, Adrian Nastase, contribuind din plin la amanarea inceperii dezbaterilor, in sedinta comuna, asupra echipei propuse de Tariceanu si a programului de guvernare.
De asemenea, a fost reamintit premiul constand intr-un tractor, castigat de aceasta localitate, in toamna, pentru cea mai frumoasa comuna din judet. Cu toate astea, cu numai o luna inainte, in campania electorala, comuna era prezentata ca fiind dezastruoasa din punct de vedere al curateniei.
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Senatorii si deputatii s-ar putea intruni maine in sedinta comuna pentru a valida, prin vot, propunerile partidelor parlamentare legate de componenta comisiilor comune, SRI, SIE, de integrare si de control a aplicarii Legii 42 privind drepturile revolutionarilor, precum si asupra delegatiilor parlamentare romane la institutiile internationale.
De la orele pranzului el este in comuna Mandra, unde participa la "Zilele comunei Mandra". Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
Ma refer la o abordare speciala a cartierelor sarace ale Craiovei, marginase, care arata ca o comuna.
Astfel, alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale vor beneficia de accesul la o infrastructura electorala comuna (birouri electorale, liste electorale, stampile, logistica) cu cele parlamentare", explica MAI.
“In comuna Hoceni, primarul PSD a depasit de mult limitele bunului-simt. ... Celor care isi transporta gunoiul menajer cu atelaje proprii le deverseaza gunoi in fata portii, dupa care ii amendeaza“, a prezentat deputatul PNL situatia comica din comuna condusa de primarul PSD.
Primul dintre aceste obiective, extrem de urgent, dar si de important, care ar trebui sa capete prioritate pe agenda de lucru comuna a Ministerului de Justitie si a Parlamentului Romaniei in anul in care tocmai am intrat este situatia despagubirilor dispuse de catre CEDO.
Potrivit Constitutiei, Camera Deputatilor si Senatul pot retrage, in sedinta comuna, increderea acordata Guvernului prin adoptarea unei motiuni de cenzura cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.
In declaratia comuna se mai precizeaza ca membrii Coalitiei vor sprijini demersurile Guvernului in eforturile de refacere a zonelor calamitate in urma inundatiilor, in privinta integrarii in UE, precum si in vederea asigurarii transparentei declararii averilor, sustinerii capitalului romanesc si drepturilor minoritatilor.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
google-analytics.com