Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (3.01 secunde)
una care vizeaza activitatea CEC, iar alta legata de terenurile din comuna Nana.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul Piata taraneasca si Mester(Esti), de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
familia Ghita din comuna Slobozia Moara, judetul Dambovita Hagiu Marin din comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu Familia Toader din comuna Brezoaele, judetul Dambovita
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca si Mester(Esti)! ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita. ... La standul lui Attila din comuna Lupeni, Harghita, un kurtos kalacs costa 10 RON.
Consider ca o solutie politica comuna convenita la nivel UE in criza imigrantilor ar trebui sa ia in considerare atat masuri urgente pe termen scurt, vizand gestioarea crizei sociale si umanitare create in statele UE confruntate cu fluxurile masive de imigranti, cat si pe termen mediu si lung, cu accent pe combaterea cauzelor profunde ale situatiei.
Gratie cabinetului medical Moga-Mobil, locuitorii din comuna Independenta si satul Movila Verde au descoperit afectiuni de care nu stiau ca sufera. ... Cabinetul medical Moga-Mobil a ajuns, vineri, in comuna Independenta si satul Movila Verde Zeci de persoane au stat la coada pentru un consult amanuntit si o ecografie completa.
De la inceputul campaniei, in comuna Varasti au fost oferite servicii medicale pentru 126 de femei, realizandu-se 123 de teste Babes-Papanicolau si 52 mamografii.
Bursa de studiu este acordata unui copil din comuna Dobra, localitate in care Dan Vulpescu s-a nascut, a facut scoala si a fost preotul comunei. ... M-am intalnit cu oameni din comuna, cu preoti, invatatori, profesori.
Localitatea Aydemir (5711 locuitori) este a doua comuna ca marime dupa numarul populatiei din Bulgaria: pe locul 1 se afla comuna Lozen, care a preluat conducerea, deoarece populatia sa a crescut la 6252 de oameni, in timp ce Aydemir a pierdut multi locuitori in aceeasi perioada.
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. Valcea si comuna Cuca, Jud.
Suntem producatori locali din comuna Ites, judetul Bacau si ca sa dam plus valoare la legumele pe care le facem din samanta, pana ajung in stadiul asta, le transformam in dulceturi, in legume, in tot ce vedeti aici.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
O negociere cu SUA, Canada si Mexicul pentru Piata Comuna Transatlantica si o negociere cu Rusia, Ucraina si tarile caucaziene pentru Casa comuna a Europei.
Dintr-o prozaica institutie, Comunitatea Carbunelui si Otelului, aveau sa se dezvolte Piata Comuna, Comunitatea Economica Europeana si, astazi, Uniunea Europeana. ... Imensa ei piata comuna este cea mai mare din lume.
in comuna Puhaceni, raion Anenii Noi, Basarabia. ... din comuna Buteni, Arad. ... din comuna Stroiesti, Suceava. La 17 noiembrie 1949 l-a imputcat pe primarul comunist care teroriza satul.
"Am fost singura comuna din Romania unde, la deschiderea anului scolar nu am avut niciun politist prezent", se plange primarul Ciprian Robert Tamas, din comuna Suletea, judetul Vaslui, intr-o scrisoare deschisa pentru ministrul de Interne, Lucian Bode.
Intr-o comuna din Teleorman unde dispensarul pare lovit de bombardamente, iar ulitele nu au pic de asfalt pe ele, primarul vrea sa construiasca statii electrice de incarcare. Iata cum arata comuna care se crede "oras turistic".
google-analytics.com