Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (2.69 secunde)
- Comuna care prezinta proiectul trebuie sa fie cuprinsa in lista localitatilor cu infrastructura tehnico-edilitara afectata de inundatiile din anul 2010 aprobata in sedinta de astazi a Guvernul, iar proiectul trebuie sa vizeze reconstructia si modernizarea de drumuri comunale, poduri si podete afectate de inundatii in 2010 si apartinand proprietatii publice a unitatii administrative, respectiv comuna;
Domnia sa a vizitat comuna vasluiana Pungesti ca din intamplare, fara vreun substrat electoral.
Comuna Puiesti si cele 15 sate aferente! ... NIMENI, in 24 de ani - nu s-a preocupat sa ne arunce si noua ceva prundis pe drumul ala de tara, de pamint, in lungime de 8-9 km pina la comuna!
Am gasit pe internet un amplu articol (propagandistic!) - despre comuna mea, Puiesti (jud. ... Comuna aia a noastra e printre alea mai amarate din tara!!
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Printre conducatorii auto care au fost depistati in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice si pe numele carora au fost intocmite dosare penale se numara Marian Curucu, de 43 de ani, din comuna Catane, care avea o alcoolemie de 0,92 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat, Justinian Bostinaru, de 37 de ani, din Craiova, cu 0,77 mg/l, Alexandru Balan, de 23 de ani, din Segarcea, cu o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat, Nelu Steolea, de 28 de ani, din Dabuleni, cu 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Spre exemplu, echipa argeseana a PSD+PUR a ajuns ieri in comuna Mozaceni, unde respectivii erau asteptati sa ia parte la inaugurarea unei investitii.
Declaratie comuna Presedintii Basescu si Voronin au adoptat o declaratie comuna, in care se pronunta asupra necesitatii utilizarii eficiente a potentialului de colaborare, a valorilor europene, consolidarii securitatii europene si regionale, precum si a dezvoltarii relatiilor dintre ambele state, in cele mai diverse directii, printre care domeniile comercial-economic, social-umanitar si cultural.
O varianta prevede trei ani de vechime pentru candidatura la nivel national, doi ani pentru nivelul judetean, un an pentru oras si municipiu si sase luni pentru comuna.
Dintr-o iluzie, comuna mai tuturor partidelor romanesti: ... PSD mai are o problema, si ea este comuna si PNL. ... Ar fi trebuit sa avem insa o strategie comuna.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare.
“Pana astazi am avut doua proiecte de motiuni populare si am ajuns la concluzia ca putem gasi o solutie comuna ca din doua proiecte sa facem o singura motiune solida“, a explicat Adriean Videanu.
Tot duminica, au fost organizate alegeri si in comuna nou-infiintata Spulber din judetul Vrancea. ... In comuna constanteana nou- infiintata Fantanele va fi organizat un al doilea tur de scrutin.
Aproape 800 de localnici din comuna mureseana Vanatori au inceput procedurile pentru schimbarea din functie a actualului primar, Adrian Lapadat (PSD), la Prefectura Mures fiind trimisa o lista cu semnaturi ale acestora, ei solicitand organizarea unui referendum.
Din comisia comuna PNL-PD, amintita de Nicolaescu, fac parte Sebastian Vladescu, Eugen Nicolaescu, Gheorghe Pogea si Adriean Videanu, cei patru urmand sa analizeze posibilitatile de majorare a bugetului alocat Ministerului Educatiei.
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
Sorin Marian Vasiluta, primarul comunei Melinesti, a declarat ca nu avea cum sa inceapa lucrarile de reconstructie in conditiile in care materialele de la guvern au ajuns in comuna in luna noiembrie a anului trecut, iar Prefectura Dolj nu a alocat bani si pentru manopera.
Din spusele primarului din Botosesti, Constantin Fugaru, oamenii sunt nevoiti in prezent sa traverseze dealul pentru a lua microbuzul din comuna vecina.
Candidatul Aliantei pentru comuna Corbu, decis la centru In alta ordine de idei, dar raspunzand la solicitarile mass-media, Bogdan Olteanu a facut referire la prezenta sa din data de 8 iunie a.c., joi, din comuna Corbu.
577/1997 care a finalizat implementarea proiectului de alimentare cu apa este comuna Tuglui, unde sistemul a fost receptionat la inceputul acestui an. ... Comuna Dranic are lucrari in derulare de cativa ani, pentru ca guvernul nu a dat suficienti in fiecare an", a precizat Prioteasa.
google-analytics.com