Cautare

4669 de rezultate pentru "comuna scorteni 2010" (3.79 secunde)
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
euro.Tot asa, comuna Mogosoaia cauta un imprumut de 7 mil. ... lei in 2010. Datoria publica locala a crescut de la zero in anul 2000 la 0,16% din PIB in 2004 si la 2,3% din PIB in 2010 - adica 12 mld.
20% din primari au vrut site Reprezentantii firmei slatinene care s-a ocupat initial de crearea de pagini web pentru primariile din Dolj spun ca gospodarii-sefi din comune nu au prea inteles de ce e important ca o comuna sa aiba site.
Acesta a tinut sa precizeze ca in primele saptamini ale mandatului sau multi dintre functionarii Consiliului Judetului nu aveau habar ca Tepu e o comuna galateana.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Comuna Tulucesti, una dintre cele mai importante localitati din judet, a fost vizitata luni de liderii Organizatiei Judetene a Partidului Democrat-Liberal. ... De asemenea, democrat-liberalii galateni sustin cauza localitatii Sivita, si anume transformarea acesteia din sat in comuna.
Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile: venisera 18 cercetasi din Bruxelles, pentru a socializa si a educa in spiritul cercetasiei copiii din comuna) si asa am batut in usa primarului.
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. ... Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Comuna Barcea este una dintre acele localitati din judetul Galati in care agricultura detine un rol important in economia locala. ... Comuna Barcea, ca si alte cateva comune din judetul Galati, are potential comercial.
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... 1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Comuna Saraiu s-ar putea mandri cu un Camin pentru batrani de 16 locuri, pentru locuitorii din comuna.
Este pentru prima data in istoria Parlamentului cand o decizie comuna a liderilor tuturor grupurilor parlamentare si a comisiilor de specialitate, in spiritul transparentei si descentralizarii, nu a fost respectata.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
google-analytics.com