Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (6.82 secunde)
Subiectul referendumului a incins spiritele in comuna Tulucesti, dupa ce consilierii locali au aprobat la finele anului trecut doua hotarari (HCL 28/2007 si HCL 2/2007), prin care se legaliza o noua consultare a populatiei pe subiectul infiintarii comunei Sivita.
solicitarea de dizolvare a Consiliului Local Mangalia, contestatiile legate de retrocedarile din comuna Corbu, petitii ale cetatenilor, solicitari ale reprezentantilor consulatelor din Constanta. ... Mai departe, dintre problemele “la zi” din agenda sa de lucru, Liviu Brailoiu a precizat ca insista asupra retrocedarilor facute in comuna Corbu.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar.
Roberta Anastase, secretar executiv al Biroului Permanent National al PD-L, este al doilea presedinte de Camera care vine la Ganeasa in aceasta campanie electorala, dupa ce, in urma cu mai putin de doua saptamani, in comuna s-a aflat tot in campanie electorala si presedintele Senatului, social-democratul Mircea Geona, alaturi de mai multi ministri.
In Afganistan si Pakistan "ne confruntam cu o amenintare comuna, o problema comuna si o responsabilitate comuna", a spus sefa diplomatiei americane, in primul sau discurs in fata colegilor din NATO, la Bruxelles.
Automobilul a fost donat in 2001 de o organizatie nonguvernamentala din Germania, care a venit cu ajutoare in comuna. Masina a fost inmatriculata si a fost folosita pentru transportul bolnavilor la spitalele din judet, in special la cel din orasul Rovinari, cel mai apropiat de comuna.
In comuna Cernatesti, GPS-ul nu prea a avut ce identifica pentru ca in aceasta localitate nu exista nici o groapa de gunoi. ... Dar singurele locuri in care se arunca gunoiul sau mai bine zis hoiturile din comuna sunt trei puturi vechi.
Femeie surprinsa de o viitura in Covasna O femeie de 51 de ani din comuna covasneana Belin a fost surprinsa de o viitura ieri dupa-amiaza din cauza ploilor torentiale din zona.
Deputatilor le plac terenurile Deputatul PDL Mihai Surpateanu detine terenuri in comuna Bratovoiesti si Malu Mare si 8,1 hectare in comuna Cetate. ... A mostenit mai multe terenuri in comuna Mischii, si-a cumparat un autotursim Mercedes si traieste din salariul de parlamentar.
De altfel, parlamentarii USL nici nu participa la sedinta comuna a celor doua Camere in care Guvernul isi angajeaza raspunderea asupra Codul Muncii.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
Comuna Deveselu, unde se va plasa marele scut american, e scena unor batalii politice aprige intre principalele partide, si asta chiar inainte ca Pentagonul sa decida ca ea va gazdui dispozitivul militar.
• Situatia Romaniei, in perioada 2005-2008, a consemnat o participare comuna a Presedintelui si, respectiv, a Primului Ministru, la intalnirile la nivel inalt in Uniunea Europeana.
Este din satul Turda, comuna Mihai Bravu, judetul Tulcea. ... Aveam un hol, o bucatarie comuna, dreapta eu, stanga alta familie.
unul in comuna Giroc si un al doilea in Timisoara. Mihaela Grindeanu mai detine un teren intravilan de aproape 3 hectare in comuna Banloc, din judetul Timis. Familia Grindeanu mai detine si o casa in comuna Giroc, construita in anul 2007.
O prospera crescatorie de porci din comuna Pecineaga, care numara 17.500 capete de animale, patronata de un fost parlamentar si ambasador in Canada, deverseaza dejectiile in mai multe bataluri neamenajate corespunzator, aflate in vecinatatea localitatii constantene.
Simplificarea procedurilor de operare pe piata comuna UE a fost luata deja in discutie de parlamentarii europeni. ... Firmele romanesti asteapta cu interes liberalizarea pietei serviciilor pe piata comuna UE, in perspectiva aderarii tarii noastre, la 1 ianuarie 2007.
comuna Podari, str. ... In ceea ce priveste metodele de reconstructie ecologica aplicate le nivelul judetului, potrivit informatiilor primite de la ARPM Dolj, asupra perimetrului din comuna Podari, str. ... 1 - industrie energetica Comuna Podari, str.
In comuna Cogealac au mai secat 12 fantani, dintr-un total de 1.156, iar in Mihai Viteazu, satul Sinoe, au secat patru fantani din 200.
Astfel, banii vor fi impartiti intre Biserica A'Adormirea Maicii DomnuluiA' din comuna Nicoresti, Biserica A'Adormirea Maicii DomnuluiA' din comuna Baneasa, sat Roscani, unde lucrarile sunt deja incepute.
google-analytics.com