Cautare

58 de rezultate pentru "comoara" (3.27 secunde)
Dan Chisu), Comoara (r. ... Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara).
Dupa 2.000 de ani de exploatari intensive, comoara de la Rosia Montana pare inepuizabila.
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata.
Muzeul Dunarii de Jos adaposteste o adevarata comoara si este singurul din Europa care detine peste 1.000 de piese din colectiile ARTA PREISTORICA.
- Ascunsa ochilor publicului pentru prea mult timp, o adevarata comoara, estimata de specialisti la 500 de milioane de euro, va putea fi expusa in curand.
Ajutor si mila la el nu exista, isi strange comoara numai pe pamant care-i pieritoare, iar Raiul l-a pierdut pe veci.
Pentru ca, imi imaginez, la orice va puteti astepta haladuind prin tinutul acesta inca neparasit cu totul de oameni, dar ma indoiesc ca v-ati putea macar imagina ce uluitoare comoara se ascunde intr-o casa din Topalu.
In timp ce Parlamentul s-a intrunit, ieri, pentru ultima data in actuala forma, liderii PSD, PUR si UDMR au purces la negocierea viitorului Executiv si a majoritatii parlamentare necesare sustinerii guvernului.
Epopeea lui Ghilgames Constiinta de sine este unul dintre darurile supreme, o comoara la fel de pretioasa ca viata insasi.
Trecand multi ani si ducandu-se toti la Domnul, a ramas nestiut urmasilor lor locul acela unde au fost ingropate moastele Sfantului Corneliu, ca crescusera imprejurul lui rugi si tufe multe si nimeni nu stia de comoara aceea de mult pret.
Verbal dragostea este exprimata prin incercari de apropiere prin complimente, diminutive (ca si comoara), alintari, declaratii de dragoste. Ritualuri ale iubirii sunt logodna cu daruirea inelului de logodna si cununia, sau tot verbal dragostea este exprimata prin literatura.
Golful Mormintelor - Baie du Tombeaux - este locul unde in trecut au esuat multe nave, intre care si cea pe care se afla Pieter Both, primul guvernator al Indiilor de Est ocupate de olandezi, care s-a scufunfat, in 1615, impreuna cu o comoara uriasa cautata si astazi de entuziastii care sapa plaja sperand ca o vor descoperi.
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Entuziasmul excavarilor, precum si nevoia respectarii termenelor de executie i-au facut pe constructorii stadionului sa nu mai tina seama ca depozitul fosilifer de la Bucovat fusese descoperit in anul 1850 de un mare geolog roman, iar o mare parte din dealul care poarta o comoara geologica a fost transportat sub tribunele stadionului.
Pot fi un balast, daca nu le imparte cu semenii. Si daca nu-ti faci comoara in suflet nimic nu ai. Nimic nu esti.
Terenul uzinei, o comoara imobiliara Un calcul simplu, arata ca, daca scadem din cele 77 de milioane de euro, reprezentand pretul de pornire al licitatiei, valoarea totala a acestor active, rezulta ca pretul celor 123 de hectare de teren ale uzinei se ridica la 27, 5 de milioane de euro.
Nu se stie daca din acest dosar sau din alte surse a aparut informatia potrivit careia casa de amanet Garant, de pe strada Theodor Burada, adaposteste o adevarata comoara, cert este ca anchetatorii au ramas interzisi cand au realizat peste ce au dat.
Nu lasati doar o mostenire copiilor si nepotilor dumneavoastra, ci si ajutati la educarea celor care au acces la aceasta comoara.
Ea a marturisit ca "in Marginime fiecare raspantie e un colt de rai si fiecare loc pe care calci ascunde o comoara", farmecul locurilor facandu-i pe sotii Chrzanovski si pe membrii echipei acestora sa poposeasca adesea "in mijlocul acelor oameni fascinanti care reusesc sa pastreze vii atat de multe lucruri din istoria acelor locuri".
Bunica sa dupa tata era o adevarata comoara de legende si cantece populare. Conacul parintesc din Marbacka apare in toate amintirile ei din copilarie.
google-analytics.com