Cautare

1320 de rezultate pentru "columna medical center" (3.38 secunde)
Inalta de 38 de metri, taiata in marmura, decorata cu o friza spiralata cu 155 de scene sculptate minutios, uimitoarea Columna a lui Traian isi spune intreaga poveste romana si romaneasca in paginile revistei National Geographic si in posterul gratuit din editia de aprilie.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900: ... Columna lui Traian si extraordinara poveste pe care aceasta o nareaza vor fi repuse astfel in circulatie prin intermediul filmului, fotografiei 3D, dar si cu ajutorul unor dialoguri academice.
Profesor Mihai Barbulescu atrage atentia ca pe Columna lui Traian se gaseste un asemenea amfiteatru - ceea ce arata, odata in plus, ca ea trebuie privita si ca document istoric, nu doar ca opera artistica.
Centrul Anadolu Medical Center din Istanbul a tratat anul trecut 2.000 de romani. ... Simplul fapt ca avem la dispozitie translatori nativi cu care pot comunica este foarte important", a declarat Asli Akyavas, Directorul Departamentului pentru Pacienti Internationali, Anadolu Medical Center.
Fenomenul "call center" a capatat o amploare tot mai mare in ultimii ani. Astfel, alaturi de firmele straine de call center care s-au orientat catre Romania, s-au dezvoltat si afaceri cu capital exclusiv romanesc, care au intrevazut oportunitatile de dezvoltare a acestui tip de externalizare a serviciilor.
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "De ce este nevoie de reglementarea juridica a reproducerii umane asistate medical", pe care o puteti citi in continuare.
mariustuca.ro / Povestea despre tinerete fara batranete la Bella Medical SPA (Autoare: Magda Marincovici) Pagina Bella Medical SPA: Magda Marincovici, una dintre cele mai talentate jurnaliste, atasata de multi ani de lumea medicala, a facut o vizita la Bella Medical Spa.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Aplicarea ozonului medical este strict reglementata de ghiduri terapeutice, redactate de Societatiile stiintifice international, elaborate in urma experientei clinice si a numeroarelor publicatii stiintifice. ... Ozonul medical este de fapt un amestec de oxigen (O2) si ozon (O3) in proportie de 95%, respectiv 5%.
Dintre multele exemple concrete asupra carora ne-am putea opri, astazi am ales sa atrag atentia asupra problemelor sistemului medical romanesc, un sistem mai bolnav parca decat pacientii sai, aflat in pragul colapsului, si care necesita in mod urgent un tratament de resuscitare.
ParkLake Shopping Center marcheaza sarbatorile pascale prin campania Fiecare Sarbatoare este surprinzatoare”.
Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Incepand de miercuri, 19 aprilie a.c., ora 18.00, se deschid portile Allpin Center, primul supermarket din Constanta, ba chiar din Romania, unde, in afara de cumparaturi - din domeniile vestimentatie, farmaceutica, incaltaminte, jucarii, papetarie, s.a. ... Allpin Center este situat in Soseaua Mangaliei nr.
Afaceristii doljeni care doresc sa colaboreze cu firme din Taiwan pot primi sprijin din partea unei institutii autorizate.„Taiwan Trade Center este singura fereastra de contact între cele doua tari în ceea ce priveste afacerile.
Ciobotea si-a luat concediu medical inainte de expirarea perioadei de preaviz si, cel putin in acest moment, guvernul nu poate numi un subprefect interimar in locul sau. ... Inainte de expirarea perioadei de preaviz pe 13 octombrie, Ciobotea si-a luat concediu medical pe motiv de "hipertensiune esentiala primara".
Grupul Medical Romgermed a organizat astazi, 31 martie, o conferinta de presa in cadrul careia a anuntat atat strategia Grupului pentru anul in curs, cat si modalitatile prin care compania a reusit sa nu fie afectata de criza.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
google-analytics.com