Cautare

84 de rezultate pentru "colon" (3.45 secunde)
prezinta proprietati anticancerigene,astfel ca se poate afirma despre spanac ca previne cancerul de colon, cancerul digestiv, dar si alte tipuri de cancere prin actiunea sa antioxidanta care protejeaza materialul genetic celular.
hemoroizi interni si externi, fisuri anale, colon iritat. - ceai pentru hipertensiune arteriala adjuvant in: hipertensiune arteriala, afectiuni aortice, astenie, aritmie, ateroscleroza, scade colesterolul.
Riscul de a face cancer ovarian este mai mare la femeile care au in familie (si din partea tatalui, si din partea mamei) doua sau mai multe rude care au avut cancer ovarian, de san, de colon sau de uter.
riscul de a face cancer ovarian este mai mare la femeile care au in familie (si din partea tatalui, si din partea mamei) doua sau mai multe rude care au avut cancer ovarian, de san, de colon sau de uter.
riscul de a face cancer ovarian este mai mare la femeile care au in familie (si din partea tatalui, si din partea mamei) doua sau mai multe rude care au avut cancer ovarian, de san, de colon sau de uter.
Proprietati terapeutice ale cartofului Cartoful fiert lupta impotriva declansarii cancerului de colon. Cartoful este utilizat in realizarea spirtului, a glucozei si a dextrinei.
Prebioticele permit cresterea absorbtiei de minerale (calciu si magneziu), stimuleaza functia imunitara si au un efect protector contra cancerului de colon.
La ora actuala, se testeaza imunoterapia in cancere ale vezicii, ORL, colon, ficat. Principiul imunoterapiei : In mod normal, celulele maligne sunt distruse de celule sistemului nostru imun.
In urma cu trei ani, doctorul Mircea Beuran a operat un cetatean englez in varsta de 84 de ani cu cancer de pancreas si colon.
ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, au descoperit ca vinul distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer (de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas etc.).
Vorbim de cancer de colon si rect, dar si de stomac, ficat, pancreas, esofag, adica toate segmentele tubului digestiv si anexele tubului digestiv - ficat si pancres, a spus Mircea Beuran, seful Sectie chirurgie II la Spitalul Floreasca.
nasterea, avortul si interventiile invazive in sfera genitala sau abdominala, cand bacteriile pot migra din vagin sau colon spre trompe si ovare.
Ajuta la intarirea sistemului imunitar si la prevenirea cancerului de colon. Influenteaza in bine starea de spirit. Vindeca raceala prin continutul de vitamina A.
Celebra specialista in oftalmologie, dr Monica Pop si-a deschis sufletul de curand la emisiunea Dreptul la fericire, de la Happy Channel, dand detalii despre o boala pe care a invins-o (cancer de colon).
Au si probiotice, acestea ajutand la mentinerea unui mediu sanatos in colon. Acestea ofera rapid si pentru mai multa vreme si senzatia de satietate.
- Cristina Vadanovici - reprezentant Biogenis - Mirela Retegan - Antrenorul Parintilor, Fondator Gasca Zurli, Fondator grup sustinere Slabeste cu mine - Paul Ailincai, Fondator Zenyth, Colon Help, Beauty Help - Dr.
In plus, se crede ca poate proteja organismul de boli cardiovasculare si cancer de colon si cancer de prostata. Descriere Spanacul este o leguma minunata, cu frunze de culare verde intens, find recunoscut ca unul dintre cele mai functionale alimente datorita cantitatii mari de antioxidanti pe care ii contine.
Unele tipuri de cancer Printre afectiunile care pot fi mostenite este si cancerul. Formele de cancer cel mai mult influentate de gene sunt cel mamar, ovarian, de stomac si cancerul de colon.
In plus, fibrele solubile din mar au si efect prebiotic, adica nu sunt digerabile, dar ajung in colon unde hranesc flora bacteriana benefica, deci si tranzitul si imunitatea au de castigat.
In Romania, cancerul de pancreas, ficat, esofag, stomac si colon inregistreaza cele mai multe imbolnaviri la grupa de varsta peste 65 de ani, dar aceste boli fac victime si la persoane mai tinere cum ar fi cele cu varste intre 15 si 44 ani, potrivit statisticilor Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala (SRRO).
google-analytics.com