Cautare

1375 de rezultate pentru "colon help junior mencnicopschi mireiile astrid popa estiri ro" (8.00 secunde)
Presedintele Partidului Conservator, Daniela Popa, a declarat, joi, la Arad, ca formatiunea pe care o conduce nu va face aliante cu alte partide la alegerile locale din acest an.
Tocmai de aceea Telegan a precizat ca i-a exclus deja din partid pe cei care il ajutau la conducerea partidului, printre care si prim-vicepresedintele Marian Popa, pe care il acuza ca s-ar fi unit cu social-democratii in campania electorala si i-ar fi creat probleme cu Partidul Democrat Liberal din cauza contestatiei la candidatura lui Andrei Lisinschi, iar toate au pornit de la stampila partidului aflata sub cheia presedintelui.
Presedintele PC, Daniela Popa, s-a adresat vineri presedintelui PSD Mircea Geoana cu titularura de viitor prim-ministru. "Doamnelor si domnilor, si de ce nu domnule viitor prim-ministru Mircea Geoana", a spus Daniela Popa in debutul discursului sau sustinut la reuniunea Consiliilor Nationale ale PSD si PC.
Ulterior, cei doi au mers la Palatul Victoria, unde a avut loc o alta sedinta, la care a participat si Liviu Popa, cel care il va inlocui in functie pe Petre Toba.
"Senatoarea Mihaela Popa vrea sa conduca filiala ieseana a PDL" Senatoarea Mihaela Popa, presedintele interimar al organizatiei judetene a PDL, va candida la un mandat pentru sefia filialei formatiunii politice. ... Consider ca este o responsabilitate din partea mea sa ma inscriu in aceasta cursa", a declarat presei Mihaela Popa.
"Radu Popa vroia ca PP-DD sa se alieze cu USL.
Aceasta este ultima etapa a procesului de convertibilitate a monedei nationale, a declarat intr-un interviu acordat Bloomberg si preluat de NewsIn viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Cristian Popa.
Afisarea avertismentelor care vor ocupa 30% din suprafata principala a unui pachet si 40% din cea secundara ii va costa pe producatori 1-2 milioane de euro pe fiecare, afirma Adrian Popa, director British American Tobacco (BAT).
Cel putin asa a declarat Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA), care a participat la Comitetul Interinstitutional al Pietelor de Gros de Interes National, care a avut loc, in urma cu cateva zile, la Timisoara.
Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA), prezent la lansarea proiectului, a declarat ca, si in prezent, piata de gros din orasul nostru are printre cele mai mici preturi in comparatie cu celelalte piete de gros din tara.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
La targul organizat in Parcul Cismigiu, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate, bratari din piele colorate si masti traditionale romanesti, superbe.
Direct de pe plajele fierbinti din Thassos, Grecia, Dorian Popa lanseaza single-ul si videoclipul De Amor, in care traieste o poveste de dragoste plina de pasiune. ... (Ruby feat Dorian Popa) si Lasa cucu-n pace (alaturi de Ruby si Catalin Morosanu).
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului. ... - La randul meu, scrie Florian Popa Micsan, am subscris la cuvintele frumoase compuse de Stelica Aragea, despre Constantin Tudor - un om dedicat Calarasiului, un istoric adevarat.
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
Au expus Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Filofteia Radu. La eveniment a fost prezent si Sorin Danciu.
google-analytics.com