Cautare

1623 de rezultate pentru "cojoc marian" (2.89 secunde)
Marian Petre Milut, candidatul Aliantei Nationale Crestin Democrate la Presedintie, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca orice colaborare a sa cu Actiunea Populara a incetat. ... Nu voi mai participa la alte proiecte politice in Romania“, a declarat Marian Petre Milut.
Revenind la intalnirea prefectului Dan Culetu cu mass-media, potrivit acestuia, numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, si nu a lui Butnaru Marian, a fost facuta in mod ilegal, nu s-au respectat legile 67/2004 si 215/2001, prin care numirea trebuia facuta in ordinea supleantilor declarati la data alegerilor locale de catre PSD.
In cel facut de INSOMAR, realizat intre 16 si 21 februarie si dat publicitatii duminica, Videanu se bucura de sprijinul a 34% dintre bucuresteni, in timp ce contracandidatul sau, Marian Vanghelie, intruneste doar 28%.
Pentru Marian Iordache (foto), primarul din Medgidia, anul de mandat care tocmai se apropie de sfarsit a fost cel mai greu. ... Marian Iordache nu este singurul primar pentru care acest an a fost unul greu.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
PSD are nevoie de oameni de calibrul fostului ministru de Interne, Marian Saniuta, social-democrat cu state vechi care si-a inaintat demisia din partid, sustine fostul presedinte, pesedistul Ion Iliescu, pentru Inpolitics. "Fara indoiala ca PSD are nevoie de oameni de calibrul lui Marian Saniuta.
PSD are nevoie de oameni de calibrul fostului ministru de Interne, Marian Saniuta, social-democrat cu state vechi care si-a inaintat demisia din partid, sustine fostul presedinte, pesedistul Ion Iliescu, pentru Inpolitics. "Fara indoiala ca PSD are nevoie de oameni de calibrul lui Marian Saniuta.
La Sectorul 5, prima pozitie pe buletin este ocupata de Marian Daniel Vanghelie (USL), urmatoarele nume de pe buletinele de vot fiind cele ale lui Baniay Attila Alexandru (UDMR), Corin Romanescu (UNPR) si Mihai Atanasoaei (PDL).
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei.
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
Marian Neagu, de profesie arheolog si director al muzeului local de istorie, a fost ghidul nostru prin labirinul vegetal care acopera zidurile cetatii medievale. ... Marian Neagu ne-a povestit ca marele actor Toma Caragiu a fost si el fascinat de universul apei la Calarasi.
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. ... Terenul a fost concesionat pe o perioada de 40 de ani, iar intreaga afacere se ridica la valoarea de 11 milioane de euro, a precizat Marian Popa.
Noua majoritate mai are nevoie de un singur vot pentru a-l schimba din functie pe presedintele Marian Oprisan.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. ... Eu i-am cerut ajutorul lui Theodor Stolojan pentru a putea sa-mi continuu lupta impotriva acestor indivizi", ne-a declarat Marian Popa.
Vanghelie si Oprisan, animatorii intrunirii Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a calificat ieri pe actualii guvernanti drept "niste prosti care nu stiu nici sa fure, nici sa conduca", dar care sunt uniti, ceea ce nu s-a intamplat in PSD in cazul lui Marian Oprisan.
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. ... Deputatul de Dolj, Marian Jean Marinescu, a declarat ca, dupa aderare, responsabilitatea guvernamentala in absorbtia fondurilor va fi foarte scazuta, aceasta revenind in sarcina autoritatilor locale.
Marian Saniuta a declarat ieri ca retragerea sa de la sefia filialei este un semnal politic in ceea ce priveste comunicarea conducerii centrale cu toate organizatiile din teritoriu.
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale PSD Bucuresti a decis sa organizeze conferinta extraordinara pentru alegerea presedintelui la 28 februarie, presedintele executiv Marian Vanghelie declarand ca isi va depune candidatura pentru aceasta functie.
Tribunalul a respins ieri ca nefondata cererea Partidului Conservator Galati privind incetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
google-analytics.com